Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Miért ítélik el sokan azt aki...

Miért ítélik el sokan azt aki plasztikáztat?

Figyelt kérdés

Bele olvastam itt 1-2 kérdésbe és ilyen kommentket láttam,hogy" jó nyugodtan plasztikáztass ,mű mell,botox aztán mindenki tudni fogja,hogy egysejtű vagy" "természes a szép" stb meg sokszor látni ,hallani,hogy pasik mondják nekik nem kell plasztikázott csaj,meg hogy beperelné ,ha kiderülne és nem lenne olyan szép a gyerek stb.

Mindenkinek egekben az elvárása a nők külsejét illetően,viszont,ha fényderül a plasztikára rögtön fintorgás,lenézés...

Meg minek ilyet mondani,hogy a természetes szépség a jó csak??És ha valaki ronda?? Az miért ne csináltathatná meg magát szépre?

2019. jún. 28. 12:58
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem itéljük el, csak sokan túlzásba esnek, természetellenessé teszik magukat. Van egy ismerősöm, csinos, vékony alkat, hozzáillö, arányos mellekkel. (kicsi,de szép) Aztán csináltatott magának két labdát. Nem szép, nem természetes, nem illik hozzá. El nem itélem, csak nem tetszik.
2019. jún. 28. 13:12
 2/10 Metionin ***** válasza:
94%
Szerintem azért mert a legtöbbjüknek az óriásra műtött mellű meg szétszabdalt arcú sztárok jutnak eszébe a plasztikáról. Az meg nem hogy pl. az elálló fület a gyerekeknek is megműtik ha úgy van. Én amondó vagyok, hogy ha már van rá lehetőség és anyagilag megteheti az illető, akkor miért ne csináltathatná meg pl. a görbe orrát vagy a szoptatástól lógó melleit ha ő jobban érezné magát ezáltal? Aki meg perelne mert nem lett szép a gyereke...hát sok esetben születik szép szülőknek is csúnyább gyereke, ez genetika, nem kell hozzá plasztika.
2019. jún. 28. 13:12
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Mert a buta emberek csak a végletekben gondolkoznak. Ha azt hallják, hogy plasztika, meg szájfeltöltés, vagy csak egy egyszerű szemöldök tetoválás, akkor csak arra tudnak gondolni, hogy óriási műmell, a botoxtól már nem mozgó arc, hatalmasra töltött száj, filctollal odarajzolt szemöldök stb..

El sem hiszik, hogy ezt lehet mértékkel “természetes” hatással.

Korlátoltak, ennyi.

2019. jún. 28. 13:16
 4/10 anonim ***** válasza:
51%

Én nem csináltatnék, nem érzem nagy szükségét, de nem ítélek el senkit emiatt. Az zavar, hogyha letagadják

16/L

2019. jún. 28. 14:15
 5/10 anonim ***** válasza:
17%

Nem ítélem el, csak sajnálom. Aki attól érzi jól magát hogy két strandlabda van a mellkasán és páviánfenekű szája annak egészségére, szánom hogy így érzi jól magát.

A korrekciós műtétek ha valóban indokoltak, azt nem ítélem el végképp. Gondolok itt az elálló fülekre, mellkicsinyítésre, szülés utáni mell felvarrásra stb

Illetve egy esetben tudom megérteni a szilikon melleket, ha baleset vagy betegség miatt elveszti egy nő a melleit

2019. jún. 28. 17:06
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem semmi gond nincs vele, ha indokolt. 2 napja volt orrműtétem, mert görbe sasorrom volt és világ életemben utáltam, csúfoltak is miatta ami maradandó komplexust eredményezett. Viszont most már a gipszen is látszik, hogy nagyon szép formája lett, sírni tudnék az örömtől. Ha van rajtad valami, amit utálsz és tudsz változtatni rajta, akkor miért ne tennéd? Mert mások irigyek, hogy neked van pénzed rá? Kit érdekel. És ha valaki túlzásba viszi a műtéteket és úgy fog kinézni, mint Michael Jackson vagy Voksán Virág, ahhoz sincs senkinek semmi köze, joguk van azt csinálni a testükkel, amit akarnak. Vagy az talán fair dolog, hogy bántanak azért, mert valami nem szép rajtad?

És nem mellesleg lehet úgy is plasztikáztatni, hogy természetes szépségnek nézz ki. Konkrétan alig van olyan szépségkirálynő, aki ne plasztikáztatott volna. Nézd meg pl Sarka Kata orrát, milyen gyönyörű. Pedig az is műtve van, de kit érdekel, ha egyszer szép. Én pedig nem is fogom eltitkolni a jövendőbeli férjem elől, hogy nem ez az igazi orrom, de ezt el sem lehet titkolni, mert minden eddigi képemen látszik. Ugyanez igaz a mellműtétekre is meg minden másra.

2019. jún. 28. 17:39
 7/10 anonim ***** válasza:
35%

Én pl nem ítélem el csak nem értem meg(kivétel betegség) nagy különbség.

Egyrészt orvos családba születtem és mindig azt hallgattam "akkor altassanak ha elkerülhetetlen lányom " és itt nem arról van szó nem biztonságos mondjuk a mellműtét miatti altatás, de 1.kockázat mindig van, ezért írsz alá annyi papírt 2.nem tudhatod életed során miért kell SOS altatni (baleset, rák stb. miatti beavatkozás) és akkor baromira nem mindegy a szívnek, szerveknek 5x voltál vagy először.

De nézzük csak a látványt : műcici/száj nekem pl nem tetszik, hogy "egyen" nőket látok. Hozzá még a műköröm & póthaj & műszempilla és mint az ikrek egymás mellett. :D viszont van, amikor megértem és maximálisan elfogadom az pedig ha betegség miatt van! Egy mellrák után, amikor olyan típusa és stádiuma sajnos le kell venni hatalmas dolog az orvosoknak köszönhetően újra lehet két melle adott nőnek, ez lelkileg is megerősít őket! Szóval semmi nem fekete vagy fehér.

Különben van bnőm, aki megcsináltatta a ciciket szép, de előtte is az volt. Elítélem? Nem. Szüksége volt rá? Nem. A barát mindig ott van a másik mellett? Igen, hát mellette voltam. Én megcsináltatnám? Soha.

Szóval így... :D

2019. jún. 28. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:
82%
Férfiként azt tudom mondani addig és akkor szép ha természetes (vagy ha műtve van annak hat!) , de van olyan barátom aki szereti a nagy, elsőre is jól láthatóan műtött melleket. Nem gondolom bárki elítél ezért valakit legalábbis normál IQ-szint mellett, ha valaki úgy boldog szilikon van a mellében és feltölti a száját hát tegye! Egy nő akkor szép ha magabiztos nem attól műtve van-e vagy 50 kg/90kg. Nekem volt már olyan barátnőm, akin semmilyen műtét nem volt és olyan is, akin több(féle) viszont utóbbiról sem mondta meg senki, mert arányos volt. Érezzétek jól magatokat hölgyeim, senkivel nem kell foglalkozni!
2019. jún. 28. 19:24
 9/10 anonim ***** válasza:

#7 1.kockázat mindig van, ezért írsz alá annyi papírt

Kockázata mindig mindennek van, de aki nem mer, nem nyer. Az az “annyi papír” pedig egész pontosan 2 darab, egy a műtétet végző orvos, egy pedig az altatóorvos felé nyújtott beleegyező nyilatkozat, ez csak jogi szempontból szükséges, hogy később ne mondhasd azt, hogy kényszerítettek rá.

De amúgy én megint csak azt tudom mondani, hogy ez mindenkinek a saját döntése, mindenki maga rendelkezik a teste felett és nagyon sok műtét olyanra sikerül, hogy meg sem mondod, hogy műtve volt. Akkor meg miért ne, nagyon szép tud lenni. Akiken nagyon látszik, azok vagy béna orvossal műttették magukat, vagy túlzásba vitték és az tényleg nem szép, de “elítélni” senkit nem lehet emiatt, mert az ő döntése.

2019. jún. 28. 19:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi gond vele amíg mértékkel csinálják, egy szájfeltöltés is lehet természetes és esztétikus.

Hízás után nekem kisebb B-ről nagyobb C-re nőttek a melleim, mivel 19-21 éves koromra az is lehet hogy alapból elttek volna ekkorátk, nem tudom, de az biztos hogyha sikerül lefogynom és visszamennek B-re meg fogom műttetni, nem strandlabdára, az "eredeti C-re" mert utáltam B-s lenni, iszonyat boldog voltam mikor normális dekoltázsom lett egy melltartótól és nem kellett agyon párnázni hogy látszódjon (kicsit távol állnak egymástól a melleim, ha már kés alá fekszem lehet egy picit ezt is megcsináltatom de ez nem fontos)

2019. júl. 10. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!