Miért töltetik túl a szájukat sokan?
Sok nő miért rakat 10 ml anyagot a szájába?Egyáltalán nem szép az a túl töltött száj pl VV Szandika , VV VeronikaElég abba 1-2 ml is.Fel lehet tölteni azt úgyis hogy természetesnek néz ki és nem kacsa.PL:
[link] (bár neki sztem kicsit túl lett pumpálva)
Szerintem is elég lenne kevés.Van akinek 0,5ml is elég a felsőbe.
Sok képet láttam már,és mindegyiknek nagyon erős a mosolyránca :S
Nem értem a nőket, hogy miért csináltatják meg a szájukat ilyenre. Nekem természetesen teltek az ajkaim, ha nem is kacsás, de nincs messze attól. Mindenki kérdezi, hogy mennyiért meg miért csináltattam, de nem csináltattam, ezt kaptam a természettől.
Iszonyat sz*r ezzel élni, egész kiskorom óta kapom a gúnyolódásokat, a megjegyzéseket, amik lelki problémát okoznak nekem...
Én nem akartam ilyenre a számat, a természet adta így, de qrva sz*r amikor az embert Maria Genorazzohoz, meg egyéb pumpáltszájú celebekhez hasonlítják, sértegetik. Azért fújok ennyire rájuk, mert az ilyenek miatt rengeteget bántanak.
Már komolyan azon gondolkodok, hogy kicsinyíttetem vagy valami.
Egyáltalán nm értem, hogy egyesk miért töltetik egyáltalán a szájukat. Egyáltalán nem lesznek tőle szebbek, úgyanúgy ahogy az állandó sminkeléstől, szempillabodorítástól, és a kislábujj tevezsírral való kenegetésétől sem... Ha feltűnést akarnak kelteni, van rá egyszerűbb mód is, nem kell műanyag arcot csináltatni.
Aki egyéjszakás kalandokra vágyik, az szimplán a viselkedésével is elérheti, nem kell úgy kinéznie, mint egy szakadt utcalánynak.
Aki hosszabb és tartalmasabb kapcsolatra vágyik, az meg ne is akarjon úgy kinézni, mert nem olyan lelkülető fiúk fognak rájuk hajtani.
22/fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!