van ettöl még fehérebb is...csomo képeken ilyen szájat látni a csajoknak myvipen iwiwen discoban..általában a szökéken látom..egyáltalán ez tetszik a férfiaknak?
persze az már más dolog, h a többiek meg undorodnak tőle...
én is lány vagyok, de ilyenre soha nem festeném ki a számat, az ilyen fehéres és kékes rúzsoktól szájfényektől mindig az az érzésem, hogy megfagyott a szám... :D
2010. jún. 26. 12:25
2/18 anonim válasza:
hát a képből nem sokat látok, de a világosszínű szájfénytől optikailag nagyobbnak tűnnek az ajkak.
azért festik ilyenre mert kb 1,5 éve volt egy divatbemutató ami ilyen white parti volt és tervező mondta hogy mindenki legyen hófehérre sminkelve mert csúnya ha a szájuk más színű stb , ezt meglátta pár tizenéves kislány és azóta ilyen szájjal csücsörítenek a tükör előtt :D:D:D
2010. jún. 26. 12:34
5/18 anonim válasza:
ez valami új divat! de szerintem nem szép...olyan mintha az alapozót a szájukon is végigkenték volna...:s
2010. jún. 26. 12:40
6/18 anonim válasza:
12:40-> van aki alapozóval csinálja meg-.-":D
2010. jún. 26. 12:58
7/18 anonim válasza:
jaja, az alapozóval való rúzsozásnál nincs gázabb a világon...:D
egyébként szerintem azért is, mert a világos színtől teltebbnek tűnnek az ajkak..persze ,egy divatbemutatón remekül mutat, de amikor az utcán látok ilyet....jaj istenem.-.-
2010. jún. 26. 13:45
8/18 anonim válasza:
Nekem igenis tetszik! Általában ezt azok szokták akiknek fekete a szemsminkjük,mert kiemeli a szemeket és ha sötétre lenne festve a száj az nagyon ku*vás hatást keltene.
2010. jún. 26. 14:01
9/18 anonim válasza:
14:01
Nem csak a fekete vagy vérvörös rúzs létezik, hanem pl rózsaszín vagy barackszín, vagy akár átlátszó szájfény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!