A fiúk szeretik, ha egy lánynak van orrpiercingje?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 20:30
1/9 anonim válasza:
én speciel nem, de a kicsi pötty formájút eltűröm
2/9 anonim válasza:
Nekem barátom ellenezte,mert nagyon gusztustalannak tartotta!Nagy nehezen kikönyörögtem tőle,h beleegyezzen....aztán annyi volt a reakciója h nem is áll úgy ahogy ő elképzelte....rosszabbra számított :) Én mondjuk úgy vettem észre,h nem túlságosan foglalkoznak azzal,h van-e az orrodban piercing v nincs.
3/9 A kérdező kommentje:
;) helyes! már csak anyum engedje meg xD
2009. jún. 29. 20:43
4/9 anonim válasza:
Nekem karika van benne. A barátom szereti, az exemnek is tetszett, mind a 4nek. Meg még sok ismerősöm szerint is jól áll. Persze van akinek nem jön be. Meg olyan lány is akinek nem áll jól, pl ha nagy az orrod:D
De elsősorban neked kell hogy tetsszen ne mások miatt csináltass.
5/9 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Nekem sem tetszik a kis pöttyöt eltűröm, de ennyi.
Egyébként szeretem a piercingeket, csak az orrba szerintem nem igazán áll jól az embereknek.
Ha csúnya az orra méginkább kihangsúlyozza, ha pedig szép akkor minek elcsúnyítani...
6/9 anonim válasza:
nekem volt vagy 4 éve..akkor azt hittem hűű de jól néz ki.aztán szerencsére álmomba eltört!!!és azóta nincs.most meg ha látok valakinek az orrába...hááát...nekem nem tetszik egyáltalán,és a barátomnak sem.
7/9 anonim válasza:
nekem van, +még 2 ajakpc-m is. megoszlanak róla a vélemények, a számban lévőket utálják, de az orromban lévőt meg szerintem eltűrik mert szerintem nincs szép orrom, de piercing-mániás vagyok és képes vagyok telerakatni a fejemet vele :D apukámnak egyik sem tetszik. :D
8/9 anonim válasza:
nekem volt septumom >_________<
na azt nem bírta 1 pasi se :D de kiszedettem, így már jobban tetszem nekik azt hiszem :D orrpiercing szép. a septumot is imádom, de úgy látszik nem mindenki :S :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!