Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A lányok miért szeretik...

A lányok miért szeretik ilyenre festeni a szájukat? Link-->

Figyelt kérdés

[link]

van ettöl még fehérebb is...csomo képeken ilyen szájat látni a csajoknak myvipen iwiwen discoban..általában a szökéken látom..egyáltalán ez tetszik a férfiaknak?

2010. jún. 26. 12:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%
ocsmány
2010. jún. 26. 17:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem tetszik ez a festés, én is szoktam, a lényeg h ne egy p'csa legyen aki viseli... az iszonyú k'rvás... (már bocsánat, nemtom máshogy leírni) de pl egy aranyos lányon nagyon szép! :)
2010. jún. 26. 18:11
 13/18 anonim ***** válasza:
azért mert csak ez áll jól(persze nem hófehérre gondoltam,hanem csak szép matt bőrszínűre)..:S de nekem így tetszik,mert piros az ajkam (rúzsozás nélkül)és az számomra az öszhatás nagyon ribisen hat.
2010. jún. 26. 18:37
 14/18 anonim ***** válasza:
34%
amm szerintem ehhez közük van a a négereknek is...nekik egyszínű a szájuk a bőrükkel... mióta berobbant ez a szoli láz azóta csinálják ezt...
2010. jún. 26. 20:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

A natúr színűre festett száj mellett a feketével kihúzott szem sokkal nagyobbnak és hangsúlyosabbnak tűnik. Szerintem ezért.

A dolog fordítva is igaz: a hangsúlyos száj mellé szolíd szemsmink dukál (pl. egy vörös rúzs legszerencsésebb kiegészítője egy világos szemhéjpor és szempillaspirál). Csak a fiatalabbak körében ez nem annyira elterjedt. Ez már egy kifinomultabb (de egyáltalán nem konzervatív) vonal.

2010. jún. 26. 21:03
 16/18 anonim ***** válasza:
alapozó és utána szájfény:D
2010. jún. 26. 23:19
 17/18 anonim ***** válasza:
49%

ocsmány anus mothus, napiszarra vele

19f

2010. aug. 19. 13:57
 18/18 anonim válasza:
egyáltalán nem csúnya főleg egy olyan lánynál akinek szép szeme van és pl fekete szemceruzával és egy kis fekete szemfestékkel kihúzza a szemét akkor a világos színű száj igenis kiemeli és nagyobb hatást kölcsönöz a szemeknek.
2010. aug. 19. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!