Nekem is tervben van, fiatal korom ellenére eléggé lógnak, amit sosem tudtam feldolgozni. Magyar viszonylatban nem keresek rosszul (nemzetköziben és amúgy a szakmámhoz képest igen), pár éve dolgozom. Ezalatt bőven félretettem annyit, hogy a plasztikára is fussa majd. Mivel nehéz anyagi helyzetben voltam egészen az egyetem végéig kis gyerekkoromtól, eleve nem nagyon pazarlom a pénzt, mert biztonságot ad, hogy van elég félretéve. Nem vettem több százezerért telefont, nincsenek impulzusvásárlásaim, ha valami drága dolgot vennék, 20x is átgondolom, hogy szükségem van-e rá. Az elmúlt időszakban a covid miatt utazni sem tudtam, gyakorlatilag egy hobbimra költöttem sokat, az a sport. Nincs még családom, nincs hitelem, nyilván ez is előny ilyen szempontból.
2021. aug. 15. 09:24
12/25 anonim válasza:
Az egyik kollégám munkahelyi kölcsönt vett fel rá. A fizetéséből vonják. Hadd ne mondjak véleményt, nincs közöm hozzá ugye...
2021. aug. 20. 10:31
13/25 anonim válasza:
12! Gondolom mellmutet... azok ilyen agyasak :D
2021. aug. 20. 13:00
14/25 anonim válasza:
A plasztika azért annyira nem drága, engem inkább az érdekel, hogy ki miből vesz házat meg miből van mindenkinek autója 😂
2021. szept. 9. 17:45
15/25 anonim válasza:
A ház vásárlás engem is érdekel 😂
2021. szept. 9. 18:04
16/25 anonim válasza:
Azt hitelből. 🤣
2021. szept. 16. 22:13
17/25 anonim válasza:
Amúgy a gyerekvállalás sokkal költségesebb dolog, én azt nem értem, sok huszonpár éves hogyan meg mire csinálja sorozatban őket. Egy műtét az egy egyszeri kiadás (ok, mellműtétnél cserélni kell az implantot, de csak 15 év múlva kb.), míg a gyerek(ek) folyamatos kiadás.
Én az orromat csináltattam meg és meglepődve tapasztaltam, hogy olyan emberek voltak képesek megjegyzést tenni arra vonatkozóan, hogy nekem milyen jól megy, akiknek ott csüngött a csöcsén a gyerek. Én sem kérdezem meg, honnan van pénze gyereket vállalni, házat venni stb. akkor fordítva sem kell ennyire meglepődni egy nem túl drága műtéten.
2021. szept. 17. 13:01
18/25 anonim válasza:
17 jól mondod. :D
2021. szept. 17. 13:19
19/25 anonim válasza:
17. A gyerekvállalást azért valamennyire támogatják, csok , falusi csok, GYED, GYED extra stb.
Tudok olyat akibek nem lett volna saját haza soha de így a falusi csok segítségével egy szép haza van 20kmre a megyeszékhelytől.
A műtéteket meg nem támogatja senki ha szépészeti dolog és nem okoz fizikailag is problémát.
2021. szept. 17. 13:34
20/25 anonim válasza:
19, őszintén, a kedvezményes hitel mekkora támogatás egy legalább 20 évig tartó többmilliós kiadáshoz, amellyel párhuzamosan a bevételed potenciálisan csökken?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!