Honnan van pénzük az embereknek plasztikai műtétekre? Olyan sokan műttetik meg magukat manapság, de miből, talán kölcsönöket vesznek fel?
Meglepő lesz, de dolgoznak..
Nekem legjobb barátnőm csinaltatta meg a mellét, egyszerűen megspórolta rà. Nem nyaralt, nem járt etterembe hanem erre költötte a pénzt.Neki megérte mert azóta jobban érzi magát a bőrében, nagyobb az önbizalma. Szerintem ez is olyan dolog ki mire akar költeni , van aki az autójára költ dupla ennyit ....
Dolgoznak és spórolnak.
Lehet a műtétért cserébe nem megy el nyaralni, nincs autója, nem enged meg magának egy kávét vagy egy könyvet, nincsenek 100ezres kütyüi stb...
Mindenki arra költ amire akar és úgy ahogy akar.
Itt inkább az a kérdés, hogy egy idegennek miért is kéne bárkinek beszámolni a pénzügyeiről. Hacsak nem az egyik NAV dolgozó vagy.
Most meg fogsz lepődni, de dolgozunk!
Nem egy hónap alatt jött össze a mellműtét ára. Sok éve dolgozunk a férjemmel (munkahely+saját vállalkozás). Nem konkrétan a műtétre spóroltunk, de sok éves vágyam volt. Volt már egy szép kis megtakarításunk, amikor a férjemtől ezt kaptam “ajándékba”, hogy ha szeretném, akkor megcsináltathatom a melleimet. Nem az utolsó falat kenyérre valót költöttük a műtétre.
Spórolás vagy hitel...
Én is 2 éve spórolom a pénzt, következő nyáron megcsináltatom az orromat.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kedves 2-es! Nyilván senki sem mondta, hogy "be kéne" számolni, nem fogtam fegyvert senki fejéhez sem... Ilyen ez a gyakori kérdések... valaki feltesz egy kérdést, és az válaszol, aki akar.. aki akar, önszántából teszi, ha meg nem, akkor tovább olvas, ennyi...
igen, én írtam!
sajnálom :(
köszi hogy leírtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!