Miért olyan "fiúsak" a magyar lányok?
Nemrég érkeztem haza Szentpétervárról és ledöbbentem hogy milyen csinosak,igényesek a nők arrafelé.Hosszú fényes haj,ápolt arc.Ehhez hozzá jön még nőies(Nem k.rvás,"mindenemet kiteszem!")öltözködésük:
Szép nyári ruha vagy (mini)szoknya magassarkúval kombinálva.Ehhez foghatót máshol még nem láttam.
Nagyon adnak magukra.
Elhízottat nem is láttam,legalább is a 18-35 közötti korosztályban amint néztem.
Miért nem tudnak a magyar lányok is nőiesebbek lenni,sok elhízott fiatal,farmer+converse párosítás.
Itt nálunk az számít "jó nőnek" ha valaki mindenét kiteszi.
Nem tudják megtalálni a nőies,igényes de nem k.rvás közti határvonalat.
El kéne őket ruszkikhoz egy tanulmányi útra ami stílust,öltözködést illeti,,nem?
Ki van még hasonló véleményem?
És a Magyar férfiak miért nem kigyúrt szexi csődörök? Miért nem szőke és kék szemű az összes?
Igenis mo-n nagyon sok plázapi.csa van, akin még tesi órán is magasított cipő van. DE megvan az ellentét akik nem akarnak beállni a sorba! Igen persze a divat nagyon szép, káprázatos és jó. De ha nem lennének ilyen stílusú lányok akkor sok fiú nem találná meg azt akire igazából vágyna! Mert nem mindenkinek jönnek be a habosbabospi.csacicák.
Menny vissza Szentpétervárra, ha ott annyira jó világ volt.
07-05 00:07
Nem az USA-ban öltöznek így, ott van, hogy melyik ország/városban él! A világ minden tájáról vannak. Pl.: Egy pár magyar is van fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!