Miért olyan "fiúsak" a magyar lányok?
Nemrég érkeztem haza Szentpétervárról és ledöbbentem hogy milyen csinosak,igényesek a nők arrafelé.Hosszú fényes haj,ápolt arc.Ehhez hozzá jön még nőies(Nem k.rvás,"mindenemet kiteszem!")öltözködésük:
Szép nyári ruha vagy (mini)szoknya magassarkúval kombinálva.Ehhez foghatót máshol még nem láttam.
Nagyon adnak magukra.
Elhízottat nem is láttam,legalább is a 18-35 közötti korosztályban amint néztem.
Miért nem tudnak a magyar lányok is nőiesebbek lenni,sok elhízott fiatal,farmer+converse párosítás.
Itt nálunk az számít "jó nőnek" ha valaki mindenét kiteszi.
Nem tudják megtalálni a nőies,igényes de nem k.rvás közti határvonalat.
El kéne őket ruszkikhoz egy tanulmányi útra ami stílust,öltözködést illeti,,nem?
Ki van még hasonló véleményem?
Köszi, h lepontoztál, mert őszinte választ adtam. Gondoltam a véleményemre vagy kíváncsi, nem arra, hogy mindenki csak a tiedre bólogasson.
Egyébként megmondom őszintén, én nagyon sokszor azért nem veszek fel magassarkút és szoknyát, mert védtelennek érzem magam benne. Este 10 után, ha egyedül ballagok vmi aluljáróban, nem akarom, hogy megnézzenek.
Egyébként egy olyan országban, ahol nagyon sokan éjjel-nappal dolgoznak vmi szar helyen csak, hogy legyen mit enni, ott talán ne ilyenekkel cseszegesd az ember lányát.
Amúgy röhejes, hogy ennyire a külsőségek rabja vagy.
A tornacipő harca a többi cipővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!