Miért olyan "fiúsak" a magyar lányok?
Nemrég érkeztem haza Szentpétervárról és ledöbbentem hogy milyen csinosak,igényesek a nők arrafelé.Hosszú fényes haj,ápolt arc.Ehhez hozzá jön még nőies(Nem k.rvás,"mindenemet kiteszem!")öltözködésük:
Szép nyári ruha vagy (mini)szoknya magassarkúval kombinálva.Ehhez foghatót máshol még nem láttam.
Nagyon adnak magukra.
Elhízottat nem is láttam,legalább is a 18-35 közötti korosztályban amint néztem.
Miért nem tudnak a magyar lányok is nőiesebbek lenni,sok elhízott fiatal,farmer+converse párosítás.
Itt nálunk az számít "jó nőnek" ha valaki mindenét kiteszi.
Nem tudják megtalálni a nőies,igényes de nem k.rvás közti határvonalat.
El kéne őket ruszkikhoz egy tanulmányi útra ami stílust,öltözködést illeti,,nem?
Ki van még hasonló véleményem?
Lehet,hogy a 16 éves kiscsajok bomba alakúak,de ha megnézel egy orosz nőt[aki tényleg nő és nem tini]az nem éppen kistermetű és nem éppen nőies[tisztelet a kivételnek,de ezek a hétköznapi nők].
komolyan elvárod egy nőtől,hogy csak miattad[hogy legeltethesd a szemedet a fenekén] vegyen fel egy mini szoknyát amiben ülni sem tud sőt állni sem,mert valami munkás tuti beszól neki[nekem még ugyis beszóltak,hogy egy kockás térdgatya volt rajtam,belegondolni sem merek mi lett volna ha miniben vagyok:S:S]?
és amugy a converse-bőfarmer az a 10-16évesek körében divat.És ha az kényelmes,akkor miért ne vehetné fel?csak mert az neked nem tetszik?
Én soha sem festettem magamat[pedig nem áll annyira rosszul a festék] és érdekes,találtam magamnak pasit aki nem csak a számodra fiús lányokat szereti mint én hanem a NŐIES[-.-"]lányokat is.
amugy meg ezt a részt nem értem:
Miért nem tudnak a magyar lányok is nőiesebbek lenni,sok elhízott fiatal,farmer+converse párosítás.
Itt nálunk az számít "jó nőnek" ha valaki mindenét kiteszi.
ha farmerben van és converse-ben akkor miért mutogatja magát? mert kivágottba van?-.-"a mini szoknya nem mutogatós?
amugy meg ha észre vetted volna minden országban mások az öltözködési szokások.ott lehet,hogy a pics@ mutogatás a menő itt nem.
amugy meg ez a fiús öltözködés leginkább a deák téren meg az ilyen helyeken divat.és nem várhatod el egy nőtől,hogy szenvedjen miattad egy rihába.mi nők sem várjuk el,hogy olyan ruhát vegyenek fel a férfiak amilyet mi gondolunk jónak.-.-
ez a véleményem,le lehet pontozni.nem érdekel.
14:06!
Félreértettél.
Azt mondtam,hogy nálunk sajnos AZ a jó nő,tuti csaj aki kiteszi seggét+mellét.Nem tudnak úgy öltözködni,hogy egyszerre legyen nőies és ÍZLÉSES is.
A farmer+converse nem tartozik ebbe(nőies és ízléses)kategóriába.
oké én értem az álláspontodat,de nem várhatod el egyetlen nőtől sem,hogy olyan ruhát vegyen fel ami éppen neked tetszik.Mert ami általáben a férfiaknak tetszene az marhára kényelmetlen.mint a szoknya.olyan mintha nem lenne rajtad semmi.Akkor mondja meg nekem bármelyik férfi,hogy mit vegyek fel ha ő már egyszer azt felvette.
tudom,hogy a converse és a farmer nem nőies,de nem csak a topánka és a magassarkú létezik.
Sajnos magyarország ilyen,hogy minnél nagyobb csöcseid vannak annál több pénzt kapsz és annál híresebb leszel.:S
azért a 12-15 éves lányok ne tegyék már ki mindenüket.Így is vannak olyanok nem mindenki olyan.Gondolom nem jártál még más városokba azért nem láttál másokat....
A farmer is lehet csinos egy lányon : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!