Ez tényleg ennyire ribancos lenne?
Figyelt kérdés
Iszonyú nehezen bírom a meleget, így ma egy miniruhában mentem el itthonról, valami hasonlóban: [link] csak a teteje még ennyire sem kivágott, hanem csónaknyakú. Egy csomó beszólást kaptam pasiktól, szexi bébi, meg hasonló szintűeket, néhány nő meg elég csúnyán nézett rám. Pedig nem is magassarkúval volt rajtam, csak egy sima lapostalpú szandival. Ti mit gondoltok, tényleg ennyire ribancosak az ilyen ruhák? Az embernek kellemetlenül kell magát éreznie, ha ilyet vesz fel, mert 200 fok van odakint?2010. jún. 10. 22:37
21/24 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyosak vagytok, és igazatok van, nem lehet mindenkinek megfelelni:) Én is irigykedem a nagymellű lányokra, de nem negatívan, hogy 'szemét perszóna:D' hanem csak hogy jó nekik:P
2010. jún. 11. 13:23
22/24 anonim válasza:
egyáltalán nem ribancos:D sőt:D akinek meg nem tetszik az ne nézze:P én ugy vagyok veleXD
23/24 anonim válasza:
Ez cuki ruha, de én nem venném fel, pont ezért, amit irtál(hogy beszólnak) még rövidnadrágot, toppot sem merek felvenni. Undorítóak, szinte félek kimenni egy pólóban is, mert vannak eléggé elfajzott emberek. Nemvagyok vmi szép, de ezeknek mindegy csak p*na legyen... :S
Szóval ha mered, vedd fel, és sz*rd le őket ha tudod. :D És sztem tényleg nem ribis, de, tökmindegy, kinnvan vmid... :S
24/24 anonim válasza:
Ebben én is megbámulnálak , nagyon csinos ruci !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!