1/20 anonim válasza:
Nem. De előnytelen a beállítás.
4/20 anonim válasza:
Ez te vagy? Kicsit kilátszik a bimbód :D
5/20 anonim válasza:
de azért ribis is... a csöcsvillantás maradjon az erotikus oldalak sajátja... ez ilyen otthon probálok szexis lenni kép, a 13 évesek szárnyprobálgatásai az ilyen tipusu képek. szval végül is jah, ribis, meg kicsit gáz is.
6/20 anonim válasza:
Szerintem meg inkább szánalmas, mert gondolom fel vagy háborodva amiért sokan, csak megdugnának és eldobnának.
Ez nem fog változni, mert ez a kép azt ordítja, hogy "dugható vagyok mindenkinek"
7/20 anonim válasza:
Eléggé mű ..úgy ámblokk +00:24-est lájkolom!
8/20 anonim válasza:
Az a fő baj, hogy kicsit magamutogatós... ja meg hogy itt is beficcen a jó öreg csücsörítés téma xd.
9/20 anonim válasza:
Eleve csak egy szemed van rajta...
Mintha kihangsúlyoznád, hogy itt bizony nem az arc a lényeg...
Plusz bimbó, és a csücsörítés, ami önmagában garbóba felöltözve is közönséges, igen, ez a kép nagyon ribis.
10/20 anonim válasza:
Hát nem tudom... kövezzetek meg, de sztem nem ribis:D egyáltalán ez a fogalom h vmi "ribancos" eléggé irritál... szerintem szép vagy a képen és nincs vele semmi baj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!