Lányok-fiúk. Szerintetek ribancos, ha egy lány miniszoknyát hord? :O
mert..én nyáron sokszor hordtam azt. volt hogy csak felvettem egy sima pólót meg egy tangát és egy szoknyát,és indultam előre. a lányok lenéztek,de a pasik meg nyomultak rám.
azok a lányok féltékenyek voltak? vagy mi? mert egy pasinak se volt gáz hogy miniszoknyában voltam.
ribancos hogy miniszoknyát is hordtam?:S
igen irigyek voltak.szokd meg,és szard le őket.
amúgy ribancos vagy nem minden nőnek az a vágya,hogy megmutassa magát és szexi legyen.
Hát valljuk be, nem mind1, hogy milyen az a miniszoknya!
Lehet kihívó, ribancos is, ez nyilván bejön a nőcsábászoknak, a normálisabb nők meg fújolnak rá, kiröhögik. Gyakorlatilag végülis az ilyeneket minden pasi megbámulja, még akkor is, ha a többségének csak egy menetre kellenének az ízléstelen ringyók.
mert hát igen, vannak olyan olyan önkritika nélküli lányok, akik ezt megengedik maguknak: [link]
Na de vannak normális miniszoknyák is ugye. Ha olyan szoknya volt rajtad, amiből nem lógott ki azért a feneked, bugyid, nem bőr/latex, nem átlátszó, nem egyéb r/bancos kinézetű, akkor a lányok valószínűleg irigykednek a lábaidra, a fiúknak meg tetszel.
Mindemellett persze az is meg lehet, hogy vastagok a lábaid/x lábaid vannak, kacsán mész, a fene tudja, és ezért bámultak. Vagy az, hogy szimplán nem tetszett nekik, mert hát ugye az ember nem tetszhet mindenkinek.
NEM!
a kérdés viszont nagyon gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!