Egy alacsony lány (150cm) felhúzhat nyáron, nyugodtan egy miniszoknyát?
Figyelt kérdés
Jól állna?(Persze nem vagyok kövér.)vagy még rövidebbnek tűnne benne a lábam?:S2011. ápr. 26. 12:50
1/9 anonim válasza:
Simán felveheted szerintem. Engem felizgat...
2/9 anonim válasza:
Alacsony lányoknak kifejezetten előnyös a miniszoknya. :)
Sokkal jobban fog állni, mint egy földig vagy térdig érő.
4/9 anonim válasza:
szerintem igen, mert hosszabbnak mutatja majd a lábad
5/9 anonim válasza:
Egy mellékelt fotóval könnyebben el tudnánk dönteni. Egyébként tuti jól állna, ha magasságod arányos a testsúlyoddal, vagy ha sportoltál pl futottál valaha. :)
6/9 anonim válasza:
Hát ne olyan rövidet, hogy szőrös legyen az alja, de azon kívül nincs vele baj.
Esetleg ha narancsbőrös vagy, inkább ne erőltesd, vagy leglaább a kritikus részeket takarja a szoknya. És alacsonyként hosszút ne vegyél fe, legfeljebb a térdedig érjen.
7/9 anonim válasza:
persze, nyugodtan :) sok alacsony lány felveszi és szerintem jól áll nekik :)
8/9 anonim válasza:
Nyugodtan :) Egyébként meg szerintem bátran húzz magassarkút is mellé... Így sokkal magasabbnak fogsz tűnni.
9/9 anonim válasza:
Persze,az alacsony lányoknak nem is állnak olyan jól a hosszú szoknyák,mert összenyomják őket.
Biztosan nagyon jól fogsz kinézni,ha 'magasodni akarsz' felvehetsz még egy ilyesmi szandált [link] :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!