Miért akar minden 170 cm-es lány alacsony lenni?
Mert mindenki azt szajkózza, hogy az alacsony lányok a cukik, a védtelen, meg olyan jó gyöntölni őket, meg hogy a magasak nem nőeiesek, meg félelmetesek...
Tököm tele az egésszel, most akkor az bújjon el, aki 160 centi felé nőtt ?
Nem tudom. Én is 170 vagyok, de szerintem ez a tökéletes magasság:D
Lapos cipőben se vagyok túl alacsony, de ha akarok felvehetek egy tűsarkút is, amiben már magas vagyok és hosszúnak tűnnek a lábaim.
Úgyhogy én nem akarnék összemenni:).
Akkor most itt egy ilyen példány, 171 cm vagyok és leadnék 4-5 centit. :D Minden lány kisebb nálam a környezetemben, és most tényleg úgy látom, hogy a kisebb lányok jobban tetszenek a pasiknak (bár ez az utolsó szempont).
És már annyiszor hallottam, hogy de magas vagyok, úgyhogy kicsit már uncsi. :D
Kicsit vigasztal, hogy a családom vázszerkezete gyenge, és apum, anyum is összement kb 7-8 centit. :D :D
17/L
Szia.Én 174cm vagyok és szeretek ilyen magas lenni. :)
15/L
én 184 centi vagyok,ha most hirtelen 170re összemennék kicsinek érezném magam szerintem :D:D
17/L
En 20eves es kb 161 centi vagyok es mar elvagyok vele - amikor 46 kg voltam akkor viszont orultem volna par centinek modellkedes celjabol...
Egyebkent problemam mar. Nincs vele, lazan tudok jarni 12 centis magassarkuban is szoval ha arrol van szo h magasabbnak akarok tunni akkor felkapom a hugicamtol kapott tusarkut.
Maximum amikor feher kopenyben vonulok vegig a korhaz folyosojan neznek az emberek, de sztem csak azert mert az arcom is eleg gyerek ha nem vagyok kifestve. :))) oh vagy amikor mutobol jottem ki mekkorat nezett egy bacsika.
Hat ez van, picidoktorneni leszek, de annal jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!