Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok ha egy lány miniszoknyát ( nem túl mini) vesz fel suliba?
Figyelt kérdés
Akár tetszik a lány akár nem.Holnap abban szeretnék menni szexis vagy pont hogy k*rvás?Amúgy nem szokásom nagyon mutogatni magam mert picit szégyellős vagyok.
L18
2010. máj. 26. 20:22
2/12 A kérdező kommentje:
Áh, nem szeretnék.Amúgy nem vagyok túl vékony, tehát csontos vagy hájas sem.De mit gondoltok?
2010. máj. 26. 20:26
3/12 anonim válasza:
Osztály társaknak lesz mit nézni. :P Bátran. Azt írtad hogy "nem túl mini" szóval nem hinném hogy k*rvás lenne úgyhogy hajrá. ;)
18/F
4/12 anonim válasza:
Nem is szeretem a vékony lányokat akiket szinte elfúj a szél. :)
Előző voltam.
5/12 anonim válasza:
Én azt gondolnám, hogy nem jár sehova, ahova ilyet szoktak felvenni, így muszáj a suliban mutogatni magát.
6/12 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vedd fel.:)
F17
7/12 anonim válasza:
én azt gondolnám hogy mutogatni akarja magát. Egy srácnak, aki csak dugni akar, biztosan tetszeni fog. De a miniszoknya nem a suliba való.
8/12 anonim válasza:
Ha jó akkor szólók a gondnoknak, elkérem a privát szobát és megalázom:)
9/12 anonim válasza:
Ha suliba mész ne vegyél fel miniszoknyát, mert az iskola és nem strand vagy szórakozóhely.
Nekünk nem is volt szabad rövid nadrágot hordani az iskolában, csak hosszú nadrágban járhattunk.
10/12 anonim válasza:
Lehet, hogy jobb jegyet ad a matek tanár. Rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!