Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez tényleg ennyire ribancos...

Ez tényleg ennyire ribancos lenne?

Figyelt kérdés
Iszonyú nehezen bírom a meleget, így ma egy miniruhában mentem el itthonról, valami hasonlóban: [link] csak a teteje még ennyire sem kivágott, hanem csónaknyakú. Egy csomó beszólást kaptam pasiktól, szexi bébi, meg hasonló szintűeket, néhány nő meg elég csúnyán nézett rám. Pedig nem is magassarkúval volt rajtam, csak egy sima lapostalpú szandival. Ti mit gondoltok, tényleg ennyire ribancosak az ilyen ruhák? Az embernek kellemetlenül kell magát éreznie, ha ilyet vesz fel, mert 200 fok van odakint?
2010. jún. 10. 22:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nincs semmi ribancos, főleg ilyen hőségben. Lehet, hogy csak simán szép voltál, a nők meg irigykedtek. Azok olyanok:D
2010. jún. 10. 22:43
 2/24 anonim ***** válasza:
70%
Én ezen a ruhán nem látom hogy az lenne,de viszont azt a ruhát se láttam ami rajtad volt,és ha ennyien fűztek valami megjegyzést hozzá,ott valami akkor nem stimmel:)
2010. jún. 10. 22:43
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez inkább aranyos, mintsem ribancos. legfeljebb akkor lenne egy kicsit az, ha köldökig érő kivágása lenne. ami gondolom nincs.;)
2010. jún. 10. 22:46
 4/24 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem egyáltalán nem ribancos, nekem tetszik :D

Legalábbis ami a képen van. Ha a tiéd olyan testhezálló pamutanyag, az tényleg ribancos.

17/F

2010. jún. 10. 22:48
 5/24 A kérdező kommentje:
Na jó, talán max. 4 cm-rel rövidebb volt, de még csak közel sem volt kinn a bugyim meg a fenekem vagy ilyesmi. A felsőtestem meg inkább eltakarom, sajnos elég deszka vagyok, nincs mit mutogatnom:) Az bizony lehet, hogy irigyek voltak a nők, ők ilyenek! Köszi a válaszokat:)
2010. jún. 10. 22:50
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
rajtam múltkor egy fehér hosszúgatya volt meg egy sima ujjatlan felső, és akkor is beszóltak. tökmindegy, mi van rajtad, ha jól nézel ki, úgyis be fognak szólni...
2010. jún. 10. 23:14
 7/24 anonim ***** válasza:
63%
Ez egy kicsit sem ribis nyugi,látnád én hogy öltözködöm na az enyhén riba*cos:)
2010. jún. 10. 23:14
 8/24 anonim ***** válasza:
77%
hát a férfiak oda vannak a női lábakért a nők meg irigykedtek, hogy miylen vékony vagy:D
2010. jún. 10. 23:16
 9/24 anonim válasza:
55%

Rajtam is ilyen ruci volt múltkor és mindenki csúnyán nézett.

56 / Férfi

2010. jún. 10. 23:30
 10/24 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Köszi, megnyugtattatok:) Biztos az emberek csak szeretnek bámulni.
2010. jún. 10. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!