Ribancos tesire a rövidgatya, meg egy olyan póló, amiből látszik a derekam?
Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 22:20
1/12 anonim válasza:
Minket a tanár úgy vágott volna ki, mint annak a rendje! Ha még nem találkoztál a tanárral, nem ajánlanám, ha hapsi tanár akkor meg főleg, mert elég ciki az egész!
2/12 anonim válasza:
Hát nálunk is futna az a lány jópár kilómétert, aki ilyen ruhát venne fel tesire... Szerintem a pólót hanyagold, a rövidgatya nem gáz ebben a melegben.
3/12 anonim válasza:
Nem feltétlen ribancos ha szép darabokról van szó. Ha alapjában véve is ribancosan néznek ki akkor legalább a derekad ne legyen kint.
4/12 anonim válasza:
A rövidgatyával nincs semmi gond,de nem értem,miért nem kényelmesebb tesire a hosszabb,bő póló.Végtére is,nem divatbemutatóra készülsz.
5/12 anonim válasza:
hát a gatyát se erőltesd, ha a fél segged kilóg belőle, ha mondjuk kb combközépig ér, akkor mehet.
A pólót viszont hagyd meg a drága konditerembe vagy táncórákra. A legtöbb sulinak saját pólója is van. De ne mutogasd magad, amúgy is közönséges, a tesi óra meg óra, akárhogy is.
6/12 anonim válasza:
szerintem sem ajanlott.ismertem egy csajt,aki ugy nezett ki tesin,mint aki a sarokrol jött...aztan meg nyavalygott,hogy a fiuk piszkaljak
7/12 anonim válasza:
A rövidgatya ok, de a felsőt hanyagolnám. Egyrészt: 6 suliba jártam, ebből 4-ben ránk mozdult a drága testitanárúr, még bő fehér pólóban is. Másrészt: ha nem ilyen mentalitású az osztály többsége, hanem inkább visszafogottak, akkor halálra fognak cikizni, hiába érzed magadat szépnek, akár jogosan is. Harmadrészt: nem praktikus. Nekünk például a gumi (vagy nem tudom, milyen) talajon kell felüléseket csinálni, tudod, hogy húzná az az anyag a bőrödet? Arról nem is beszélve, hogy hideg, megfázik a derekad, stb... Nőként azért nem jó ilyennel játszani, kellemetlen következményei lehetnek.
8/12 anonim válasza:
Nem feltétlen ribancos, csak a tesizés céljára nem biztos ,hogy megfelelő. Gondolj arra, hogy leégeted a bőröd, ha pl. kúszni-mászni kell majd a földön. (ez nem vicc)
9/12 anonim válasza:
Rövidgatya normális dolog melegben, de azért a segged ne lógjon ki belőle, szóval vigyázz a mérettel.
A póló felejtős, kimelegedsz, megfázik a derekad, elég nagy gondokat okoz bármennyire is nem hiszik el sokan.
10/12 A kérdező kommentje:
KÖTELEZŐ a fehér felsőrész, ha nincs, egyes. Nekem meg nincsen olyanom, csak ez az egy. És koleszos vagyok, semmi pénzem venni, örülök ha kajára futja. Anyuci meg apuci nem tolja a seggem alá a pénzt.
2011. szept. 10. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!