Cicagatyához milyen cipő és poló illene?
Van 1 cicagatyám hosszú fekete, és van 1 sportcipőm felvettem hozzá de nagyon h*lyén állt hozzá. Vagy a tornacipő féleségek azok jobban illenének hozzá?
Meg szerintetek milyen pólót kéne felvennem hozzá? Az tény és való hogy hosszítotatt kéne. A csizma is jó a gatyóhoz nem? Közepes méretre gondoltam, a szár méretre.
15/L Köszi :)
Nőcisebb cuccot vegyél fel vele, a csizma jó lesz. Felülre: egyesek szerint olyan kell ami eltakarja a feneked, mások szerint ez nem probléma. Az biztos, hogy ha kilátszik a feneked az sokkal szexibb, döntsd el, hogy milyen a stílusod.
A "ha kilóg a feneked akkor k*rva vagy" típusú válaszokkal ne törődj.
A legrosszabb és legigénytelenebb párosítás leggingshez tornacipő meg póló. Mindig ki szoktam röhögni azokat, akik így járnak.
Feneket takaró póló legyen a minimum és nőies cipő.
köszi mindenkitől a választ :)
Akkor csizmát nézek hozzá :)
Minimum valamilyen magassarkú cipőt vegyél fel hozzá de a legjobb a bokacsizma vagy a hosszúszárú szizma. Mivel már hideg van szerintem ne pólót nézzél hozzá hanem valamilyen hosszú újjú felsőt vagy pulóvert, a lényeg, hogy hosszított legyen de minimum a feneked közepéig érjen. Egy sima felsőnél egy széles gumis öv nagyon fel tudja dobni az egészet és még némelyik pulóvernél is elmegy az öv.
18/L
köszi mindenkitől a választ :)
Mindenféleképpen csizmát akarok venni hozzá, de a tornacipő is jó, majd olyat is nézek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!