Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez tényleg ennyire ribancos...

Ez tényleg ennyire ribancos lenne?

Figyelt kérdés
Iszonyú nehezen bírom a meleget, így ma egy miniruhában mentem el itthonról, valami hasonlóban: [link] csak a teteje még ennyire sem kivágott, hanem csónaknyakú. Egy csomó beszólást kaptam pasiktól, szexi bébi, meg hasonló szintűeket, néhány nő meg elég csúnyán nézett rám. Pedig nem is magassarkúval volt rajtam, csak egy sima lapostalpú szandival. Ti mit gondoltok, tényleg ennyire ribancosak az ilyen ruhák? Az embernek kellemetlenül kell magát éreznie, ha ilyet vesz fel, mert 200 fok van odakint?
2010. jún. 10. 22:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Érdekes,hogy mindig mindenki irigy az emberre....Gondolkozzatok már néha egy kicsit,azért mert megbámulnak valakit,nem biztos,hogy irigység,sőt...

Először is nem tudjátok,hogy a kérdező is olyan gebe e mint a képen látható hölgy.Négy centi meg nem kevés ár egy ilyen rövidke szoknyából.Valami gubanc csak kellett,hogy legyen ott

2010. jún. 10. 23:47
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem önteltségből, de tény, hogy formásak a lábaim, köszönhetően annak, hogy szinte mindenhová bringával megyek:) Egyébként ha egy nőn valami szép, én is megnézem, minden irigység nélkül, csak mert jó ránézni. Gebe meg szerencsére már nem vagyok, 175 cm-hez 62 kg:)
2010. jún. 10. 23:54
 13/24 anonim ***** válasza:
44%
A képen látható csaj se gebe, csak a sok elhízott aki képtelen egészségesen enni és sportolni szereti hangoztatni, hogy milyen undorító aki sovány és formás.
2010. jún. 11. 00:01
 14/24 anonim ***** válasza:

Ámen:)

am. sztem egyáltalán nem ribancos,sőt...sztem csinos.

2010. jún. 11. 11:00
 15/24 anonim ***** válasza:
Hát ha még ettől 4 cm-el rövidebb akkor ribancos! Szerintem ha térdig érő szoknyát vennél fel akkorsem lenne jobban meleged mint egy ilyen pics@lengetősbe.
2010. jún. 11. 11:30
 16/24 A kérdező kommentje:
A térdigérő sajnos nem áll jól, mert olyan bumszli vádlim van benne, és még csak a combom sem ellensúlyozza. Ma viszont megnyugodtam, leugrottam a boltba, és vagy 3 ilyen hosszúságú szoknyájú nőt láttam, 2 'nem éppen tökéletes' alakút, a 3. jól nézett ki, úgyhogy nem fog érdekelni, mit szólnak:)
2010. jún. 11. 11:49
 17/24 anonim ***** válasza:
Milyen volt a színe a ruhának?Mert az is sokat nyom a megítélésnél.
2010. jún. 11. 11:49
 18/24 A kérdező kommentje:
Fehér alapon virágmintás, ilyen bohókás, kislányos:)
2010. jún. 11. 11:51
 19/24 anonim ***** válasza:

szerintem is egyszerűen csinos lehettél :) ne foglalkozz a rosszalló tekintetekkel, minap rám is olyan idiótán nézett 1 nyanya, pedig 1 miniruhácska volt rajtam, térd alá érő leginggel, szóval semmim nem volt kint, színek is passzoltak, stb. de egyszerűen vannak ilyen emberek, akiknek nem lehet megfelelni.

22L

2010. jún. 11. 12:54
 20/24 anonim ***** válasza:

A színnel sem volt semmi baj.Egyszerűen csak csini voltál.

15/L

2010. jún. 11. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!