11/20 anonim válasza:
amennyiben ha valakinek majdnem vagy már ki is kandikál a mellbimbója az ribancos, akkor igen, ha szerinted nem akkor nem. szerintem igen. de nagyon szép vagy egy kevésbé mutogatós képpel sokkal nagyobb sikered lenne. :)
12/20 anonim válasza:
Csak fotótechnikailag: Portrét ilyen közelről általában előnytelen készíteni, másrészt az egy szem "fura".
14/20 anonim válasza:
Kicsit kilátszik a bimbód szóval elég előnytelen ez a kép.
15/20 anonim válasza:
Senki nem mondta hogy az ő képe! csak egy kép! azonnal letudja sok ember támadni sz, nekem olyan mintha most kelt volna fel, nincs benne semmi és nem is csúnya.
16/20 anonim válasza:
Nem tartom ribancosnak, viszont marha előnytelen mert látszik hogy a szinte semmi melledet nyomod össze hogy nagyobbnak látsszon, és ha jól látjuk ki van a mellbimbó is kissé. A fejtartás gázos, fél szem is, a csücsörítés is, a kép minősége is. Úgy ahogy van rossz.
18/20 anonim válasza:
Aki szerint nem minősül r*bancosnak egy kép, min egy kb. 13 éves csaj összenyomja a mellecskéit és befényképez közéjük, úgy hogy a fél bimbója is kilátszik, azoknak gratulálok.
Egyértelműen az.
19/20 anonim válasza:
1. Szájtartás
2. Bimbóvillantás
3. Mell összenyomása
4. a mell van a középpontba így a tekintet oda összpontosul.
Ha ez nem ribancos akkor mi?
ja igen és az előbbiekkel egyetértve siralmasan előnytelen egy kép..
Bocsi :/
24L/N
20/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon szar, nem a fejed hanem a csöcsöd mutogatod... Nagy értelemre vall
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!