Vannak itt olyan férfiak, akik hordanak női bugyit?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért hordtok bugyit?2017. febr. 15. 13:56
51/53 anonim válasza:
Én is hordok női alsókat.Leginkább ősz és télen az utcán főleg.Otthon is hordom rendszeresen.Utcán inkább a normál alsót hordom.Van tanga,normál,francia és fél tanga is a készletemben.A selyem,szatén és műszálas amiből több van.Van csipke is és pamut amit leginkább nyáron hordok a szellőzés miatt.
52/53 anonim válasza:
Női bugyit viselő pasik voltak, vannak és lesznek is.
53/53 Léda7 válasza:
Szóval az olyan fiúk akik nem biszexuálisok, és nem melegek azokat mi izgatja egy tanga, vagy bármilyen bugyi felveveseben? Nekem is van egy hasonló ismerősöm, de ő nem tudta nekem megmagyarázni, és már érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!