Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vannak itt olyan férfiak,...

Vannak itt olyan férfiak, akik hordanak női bugyit?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért hordtok bugyit?

2017. febr. 15. 13:56
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
24%
Azokat nem férfiaknak hívják, hanem bziknak. Van különbség.
2017. febr. 15. 14:17
 2/53 anonim ***** válasza:
64%

Akkor kedves elso versenyzo ennel a linknel a kommentelo lanyok kozott is sok a ratyi ! Igaz?

Olvass csak bele!

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

Vagy epp ezek a kerdezok kozott...

2017. febr. 15. 14:48
 3/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod 2-es válaszoló! Szerintem semmi különleges nincs abban, ha egy férfi alkalmanként bugyit hord, mert mondjuk izgatja. Én is elég gyakran veszek fel bugyit, mert egyszerűen izgat, hogy rajtam van, de mellette a nőket szeretem, épp ezért izgatnak ennyire a bugyik.
2017. febr. 15. 14:53
 4/53 anonim ***** válasza:
76%

Teljesen igy van kerdezo!

Sok no visel ferfi ruhat, tobbet mint mi fiuk noit es lam meg tamogatjak is oket, de ellenkezo esetben az elso valaszolok es fajtarsaik vannak jelen!

Es valoban azert mert a lanyokat is izgat valamelyik ferfi ruhadarab vagy spontan kenyelmes es jol erzi magat benne es megsem meleg!

Viszont ellenkezo esetben mar csak rosszra lehet gondolni , pedig nekunk is hasonlo okok miatt jobb egy noi valamiben mint a ferfi!

Csak van itt nehany a kommunista diktaturikus elmaradott vilagbol akik kettosmercet vezetve meg nem szoktak meg az egyenjogusagot amit pont a nok harcoltak ki.

A hosszuhaju fulbevalos fiukat is elfogadtak pedig anno az is idegen volt majd ezt is megszokjak ne aggodj kerdezo!

Csak viseld batran ami kenyelmes es tetszik, ugy ahogy a lanyok teszik!

Neha lehet tanulni is toluk.... :))

2017. febr. 15. 15:49
 5/53 anonim ***** válasza:
88%

Én nem, de egy szolid selyem bugyit kipróbálnék, szerintem az jó lehet, majd veszek. Tangát nem hordanék semmi pénzért.

Első, meg a bzizó butáknak;nem az öltözködésen múlik a szexualitás, bár ti úgy sem tudjátok felfogni, buták vagytok nagyon.

2017. febr. 15. 15:58
 6/53 A kérdező kommentje:
Én még selyem bugyit nem próbáltam, csak pamut tangát és féltangát, és általában ilyeneket is szoktam hordani, de csak otthon a négy fal között.
2017. febr. 15. 16:01
 7/53 anonim ***** válasza:
64%
Első válaszoló talán nem is esett még le, mekkora hülyeséget írtál! Mivel a férfi melegek homoszexuális férfiaknak hívják, nem bzinak. A férfi homikat te utcán meg nem tudnád mondani róla, hogy az.
2017. febr. 15. 16:02
 8/53 anonim ***** válasza:
21%
Mennyi aberált létezik kicsinyke világunkban :(
2017. febr. 15. 17:02
 9/53 anonim ***** válasza:
8%
De csak a feminista nők után!
2017. febr. 15. 18:41
 10/53 anonim ***** válasza:
7%
Pl a futárok biztosan hordanak.
2017. febr. 15. 20:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!