Vannak itt olyan férfiak, akik hordanak női bugyit?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért hordtok bugyit?2017. febr. 15. 13:56
11/53 anonim válasza:
Én csak nem értem miért. Mármint, ugyebár a női bugyinak kisebb a... nemes területhez szabott része és még nőként is kényelmetlen néha, else tudom képzelni férfiként mennyire kényelmetlen lehet.
Egyébként meg, ha valaki szeretne csipkés tangát hordani ki a f-a-sz vagyok én hogy megakadályozzam.
12/53 anonim válasza:
#11 férfi alsó is lehet szoros, ez nem azon múlik, hanem a méreten.
Amúgy látszik milyen sok undok gondolkozású van, még az is zavarja őket, amit nem látnak.
13/53 A kérdező kommentje:
Szerintem a lényeg a megfelelő méretválasztás. Általában féltangát, vagy normál bugyit szoktam felvenni, és abból is eggyel nagyobb méretet, mint az alsónadrágból, abban kényelmesen elférek. De csak otthon szoktam bugyiban lenni, utcára még nem mertem felvenni.
2017. febr. 16. 09:03
14/53 anonim válasza:
Kérdező, utcán senki nem látja szóval szerintem viseld nyugodtan.
15/53 A kérdező kommentje:
Utcára azért nem nem mernék bugyiban kimenni. Inkább csak otthon a négy fal között szoktam felvenni bugyit.
2017. febr. 16. 13:17
16/53 anonim válasza:
Tinikiént nagyon izgatott tangát hordani titokban. De mára átszoktam a férfi tangára, sokkal kényelmesebb és jól is érzem magam benne.
17/53 A kérdező kommentje:
Engem még most is izgat, ha női bugyi van rajtam, ezért is nem merek benne utcára kimenni.
2017. febr. 20. 12:54
19/53 anonim válasza:
#18 őszinte leszek lehet pasin még talán jobban is nézne ki mint azon a képen :D
20/53 A kérdező kommentje:
#19 Lehet igazad van:-). Mindenesetre nagyon izgató lenne egy ilyen bugyit viselni.
2017. febr. 21. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!