Vannak itt olyan férfiak, akik hordanak női bugyit?
Én most ezt a 3db-os tanga szettet néztem ki magamnak:
Azért a nők véleményére is kíváncsi lennék, hogy mit szólnának hozzá, ha a párjuk ilyet szeretne viselni?
férfi gatyák közül se jó mindegyik, nőivel nem is próbálkoznék
17/f
Nem attól lesz valaki homi hogy női bugyit hord és heteró se attól leszel higy boxer van rajtad.
Csajok azért ritkán hordanak férfi ruhát mert felizgatja őket, a női cuccok sokkal passzentosabbra vannak szabva ezért kényelmetlenek, pontosan nem tudom miben lenne kényelmesebb egy női bugyi ha még plusz "felszerelést" is kell bele igazgatni, egyszer poénból felvettem párom boxeralsóját és nagyon sok hely volt benne "ott" nem is értem hogy fértek el egy bugyiban.
Az meg hogy valakit felizgat, itt az "élni és élni hagyni" elvét vallom, nekem szerintem semmi közöm ahhoz hogy valaki otthon vagy az utcán mit vesz fel, mégis miben lenne rám ez hatással, ha nem tetszik majd nem nézek oda, ha így boldog oké, nekem nem árt vele, nem szólok bele, viszont cserébe elvárom hogy más se pofázzon bele hogy én a saját kényelmem érdekében milyen ruhadarabokat veszek fel ha ezzel nem károsítok meg senkit.
Sziasztok és ezt rendeltem magamnak mert a női brazil tanga és francia bugyi nekem a kényelmes viselet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!