Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vannak itt olyan férfiak,...

Vannak itt olyan férfiak, akik hordanak női bugyit?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért hordtok bugyit?

2017. febr. 15. 13:56
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
#31 Igen, ebben igazad van, rendeltem már én is olyan fekete tangát, ami XL-es volt az oldalon, aztán, mikor felpróbáltam nem fértem el benne. De van olyan bugyim, ami L-es, és tök kényelmes.
2017. febr. 23. 11:45
 32/53 anonim ***** válasza:
82%

Egy ilyen nekem is van, nem is tudtam hogy női darab :

[link]

2017. febr. 23. 20:11
 33/53 A kérdező kommentje:
#32 Hát pedig ez női mikrotanga. S ebben hogy tudtál elférni?
2017. febr. 24. 08:06
 34/53 anonim ***** válasza:
47%

A 21-es senkit nem zavar????

Csak ugy mellekesen megkerdezem mert az En linkjeimet amit neki szanok masodjara torlik, de felrakom haradjara is!!

21! Itt frocsogjel legyszives!

Ezek a csajok is mocskos mekegek!!

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

2017. febr. 24. 08:07
 35/53 A kérdező kommentje:
#34-es válaszoló, szerintem mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításhoz. Jó, az övét meg az eszéhez kell mérni. Nem szoktam lesüllyedni az ostobák szintjére, mert a végén még legyőznek a rutinjukkal:-).
2017. febr. 24. 08:18
 36/53 anonim ***** válasza:
19%
Én a tangát nem szeretem, nem birtam megszokni hogy hátul bemegy. Zavar. Maradok a hagyományos fazonoknál, a csípőig érőknél.Én simám a boltban veszem.
2017. febr. 24. 11:50
 37/53 anonim ***** válasza:
80%
#34 egyet értenék a kommenteddel ha nem láttam volna számtalan "csaj férfi ruhát hordana kérdés alatt" hogy leszbinek, nevetségesnek tituláltad a kérdezőt és közölted vele hogy nem nő, most pedig ugyanezekkel a kérdésekkel próbálsz amellett érvelni hogy a másik nem ruháit nembaj ha egy férfi hordja?
2017. febr. 24. 13:48
 38/53 anonim ***** válasza:
70%

Igen jol lattad, en csupan felvettem a keztyut es ugy viselkedek ahogy a noi ruhat viselo ferfiakat elitelok csak epp forditva mert ugy latom a lanyokat rajtam kivul senki sem szidja csak a fiukat!

Javits ki ha tevednek!

2017. febr. 24. 14:12
 39/53 anonim ***** válasza:
84%
Biztos hogy nem csak rajtam van most is női bugyi! Fekete alapon rózsákkal.
2017. febr. 24. 17:10
 40/53 A kérdező kommentje:
Én a hétvégén a párom fehér tangájában voltam otthon. Nagyon izgató volt egész nap bugyiban lenni...
2017. febr. 27. 14:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!