Vannak itt olyan férfiak, akik hordanak női bugyit?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért hordtok bugyit?2017. febr. 15. 13:56
22/53 A kérdező kommentje:
Szerintem attól nem meleg valaki, mert szereti a szép női bugyikat, és izgatja, ha felveheti, vagy maszturbál a bugyival.
2017. febr. 22. 09:33
23/53 anonim válasza:
#21 figyi, én se szeretem mikor valaki teljes "harcidíszben" melegflvonulásozik de most egy bugyit úgy se látsz az utcán, ha neki ez jó most miért ne tehetné, nem árt vele senkinek.
24/53 anonim válasza:
Nekem az asszony miatt kötelező itthon olyan bugyit felvennem amilyet látni szeretne rajtam. De nem nőit, mert nem fér el benne a " ", hanem férfi kivitelben is gyártanak franciát meg tangát.
25/53 A kérdező kommentje:
#24-es válaszoló! De amúgy alapból nőit szeretett volna látni rajtad?
2017. febr. 22. 13:38
26/53 anonim válasza:
Kérdező! Igen, az övéit kellett felvennem eleinte csak túl kényelmetlen volt és ezért rendel nekem férfiaknak gyártott kivitelben.
27/53 anonim válasza:
Igen, én rajtam most is az van, női bugyi. Kamaszkoromban elcsentem anyum bugyiját, felpróbáltam, nagyon izgi volt. Aztán rendszeresen kezdtem hordani. Nem igaz az hogy szorit, meg hogy nem fér el benne! Csak megfelelő anyagút kell választani, ami elől kellően rugalmas. Higyjétek el, egy selyembugyinál kényelmesebb, és kellemesebb nincs! Na jó, nyáron egy szellős csupacsipke bugyi.
28/53 anonim válasza:
14-es! Vastag nadrág alól nem is látszik. De én már jártam úgy, hogy csak mikor hazaértem akkor vettem észre, hogy a vékony lennadrágomon áttetszik az alatta lévő csipkésbugyi. Na persze vékony fehér nadrág alá ve vegyen fekete, vagy piros bugyit fel.
29/53 A kérdező kommentje:
Szerintem is simán el lehet férni női bugyiban, ha megfelelő méretet választasz, még a tangában is. Én a csipkebugyikat nem nagyon kedvelem, legtöbbször ilyeneket szoktam felvenni:
Ez is nagyon kényelmes, és izgató viselni:
Ez az egyik kedvencem, fehér színben van nekem kb. 5-6 db:
2017. febr. 23. 11:14
30/53 anonim válasza:
#30 aliexpressel vigyázz, elég kicsik a ruhák, L-es bugyit szoktam hordani (XL-est ha kicsit lezserebbet akarok) de itt az XXL is kicsi néha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!