Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A JOCK szabasu alsonadragnak...

A JOCK szabasu alsonadragnak van valamilyen funcioja? Miert hordanak a ferfiak ilyen alsot?

Figyelt kérdés

2016. szept. 2. 14:10
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Most mondjam, hogy könnyen popóba lehet rakni őket így? :D Nem tudom, nincs sok értelme azon kívül.
2016. szept. 2. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

Es mar megint a ferfiak vannak teriteken..

Talan mert kenyelmes!

A lanyok olyan rovidgatyaba vannak hogy a fel pitcsajuk kilatszik es a belvarosba igy mutatkoznak izlestelenul az senkit nem zavar?

2016. szept. 2. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Eredetileg a herevédőt tartja sportolóknak (rögbi).
2016. szept. 3. 17:28
 4/6 A kérdező kommentje:
#3 koszi
2016. szept. 4. 11:22
 5/6 anonim válasza:
100%
A férfi intim testrészt védi, mind a sportolók körében, mind a táncosok körében. Ez utóbbiaknál főleg azért is kell inkább, mert így nem látszik ki a ruha alól az alsónemű vonala.
2016. okt. 26. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
42%

Utolsó, az hogy a jock-ban nem látszik ki az alsónemű vonala nem igaz, mert pont hogy abban látszódik szinte a legjobban. Pont a fenék "púpján" van a pántja, ami egy szűk feszes nadrágban elég észrevehető.

Ha azt akarod, hogy ne látsszon akkor tangát célszerű felvenni, én is azt hordok. Fiúknak is lehet már nagyon jó tangákat kapni, nekem bevált, mert nem látszanak a feszes sztreccsfarmerjaim alatt. :)

2016. nov. 11. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!