Szerintetek nem igénytelenség nem egyforma melltartóban és bugyiban lenni?
A #45-ben linkelt cuccok gusztustalanok, cigósak.
Eleve nem szeretem az olyan melltartót, amin csipke van, emrt egyrészt műszálas, másrészt átüt egy vékonyabb, szorosabb felsőn a minta. Közönséges.
Ez sokkal ízlésesebb, praktikusabb darab: [link]
Bugyiból sem veszek fel csipkés, műszálasat.
Ja, amúgy én is igénytelen vagyok, mert igen ritkán hordok szettet.
Szerintem nem igénytelenség.
1) a divatmániát nem nevezném igényességnek... nyilván egy kifejezetten romantikus éjszakára vmi összeillő szebbet veszek fel, de mindennapokra nem tök mindegy? Úgysem látja senki... max. edzőteremben, de oda tényleg csak a divatagyú IQ nuku nők mennek úgy, hogy még a bugyit is ott cserélik le. Én oda már úgy megyek, hogy az van rajtam, amiben edzeni fogok. Az meg nem mindig passzol, mert sportmelltartót pamutbugyival összepasszoló szettben nem lehet mindig az én méretemben kapni.
- E-F méret között van a mellem, és nincs teleb...va szilikonnal, sem a genetikai lottón nem nyertem, hogy ne hasson rá a gravitáció, ergo lógnak. Erre brutál nehéz egyáltalán melltartót is kapni, még a Triumphnál sincs mindig sikerem. Ha nem akarom, hogy rámenjen a fél fizetésem 3-4 melltartóra, akkor bizony a turkálóhoz kell fordulnom, mert ami tényleg tartja is a mellem, az ha Triumphnál szerencsés vagyok, akkor 10e min. Kínai piac, nyújorker (az mekkora egy ocsmányság, basszus... cigánysori divat kb. főleg a fehérneműrészleg) nem is rúghat labdába, mert az is ünnepszámba megy, ha C-n felüli méretűt elvétve kapni, nemhogy olyat, ami tart is. Szóval marad a turkáló. Használt, de legalább tart (Angliában szerencsére gondolnak azokra is, akiknek nemcsak úgy van nagy mellük, hogy van benne 20 kiló szilikon). Na azoknál örülök, ha találok olyat, ami tart és méret, nemhogy még azon nyifogjak, hogy ehhez a színhez nehezen találok majd hozzáillő bugyit. Mert ezekből leginkább ilyen lila-kék kockás meg hasonlót találok, amilyen szerencsém van. Ja, és alkatból adódóan nem tudok tangát meg féltangát venni, a sima slip pamut fazonokból (mert nem akarok gombát kapni meg bebüdösödni sem) meg elég gyatra a választék színben.
- van olyan fajta szoknya, pl. a lengébb nyáriak közül, ami, ha nagyon közel vagy hozzá, minimálisan áttetszik, így az alá, ha fekete, fekete bugyi kell (szóval nem, nem arról van szó, hogy KILÓG a bugyi, hanem hogy áttetszik). Ha ehhez fehér felsőt akarok felvenni, akkor meg fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!