Szerintetek nem igénytelenség nem egyforma melltartóban és bugyiban lenni?
Akkor sok sikert a hüvelygombához.
Hallgattad, a többség nem hajlandó műszálas vackokat felvenni.
75g? Az igen...
Szerintem sem az. Bár én egyiket se hordok:'D
Ha elszakad a bugyid,akkor kidobod a melltartóját?
"Kit érdekel, milyen fehérnemű van rajtam, úgysem látja senki"
Téged kellene h érdekeljen, mert te látod! Igenis igénytelenség felemás fehérneműt hordani. Ha nincs is pénz egyforma szettekre, akkoris lehet ugyanolyan színű és anyagában hasonló darabokat kapni.
Nem szaggatják rólam a bugyit, miért szakadna el? :D De nyilván egyszerre dobom ki őket, ha megunom.
26, az az idiótaság amit te írsz. Magam miatt csinálom, mert szeretek normálisan kinézni,nem más miatt magam miatt. Ez olyan mint amikor egyik ismerősöm mondta hogy ő nem szőrteleníti a lábát télen mert nem látja senki. És? Attól még jól akarok kinézni. A kényelmesség nem tudom hogyan jön ide, neked a piros bugyihoz a sötét kék kényelmes, a párja nem? Mi köze a kényelemhez? De felőlem aztán hordhattok akár nagyibugyit is.
Az, hogy a felemás bugyi és melltartó, olyan mint a felemás zokni.. elég béna hasonlat. A zoknit simán lehet látni alacsony szárú cipőben, nyáron meg főleg, amikor bokazoknit veszel fel, meg rövidnadrágot. Viszont nem tudom, te hogy vagy vele, de én nem járok olyan felsőben, amiben látszik a melltartóm, és a bugyimat sem mutogatom. Szóval miért lenne trehányság, ha nem látják?
Az edzőteremben pedig nehogy már a színkombináció legyen a legfontosabb..
Mert más nem érezheti jól magát a bőrében ha nem ugyanolyan anyagú meg színű a fehérneműje?
De látom nem jutott el a tudatodig, hogy nem lehet mindig összepárosítani a melltartót és a bugyit, mert amik összeillenek, nem feltétlen felelnek meg az elvárásoknak.
Egyébként a bugyi nem csak akkor szakadhat el ha letépik rólad -.- Sokszori mosás után az anyag elnyűtt lesz és bizony szakad. És bizony bárhova beakadhat (nem mikor rajtad van). De a te kis tökéletes életedben biztos nincsenek kiálló szögek vagy faszálkák a szekrényben és amint nagyon elhasználódott lesz a melltartó vagy a bugyi, dobod ki párostul. Örülj neki hogy van annyi pénzed hogy mindig egyszerre és egyforma cuccokat veszel és örülj hogy a te ízlésednek megfelelnek azok a förmedvények amiket szettben árulnak.
Én elvonulok és eltöprengek azon, hogy milyen egy sz@r életem van, milyen trehány és igénytelen némber vagyok mert képes vagyok felvenni fekete csipkés pamut bugyit testszínű sima melltartóval. Azt hiszem a pokolban fogok rohadni ezért
Várj csak... mégsem. Nyugodt éjszakáim lesznek ezután is és nem fogom igénytelennek tartani magam, mert tiszta, nem elhasznált ruhákban járok, csinosan felöltözöm mindig és rendszeresen tisztálkodom is. Na pá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!