Szerintetek nem igénytelenség nem egyforma melltartóban és bugyiban lenni?
Figyelt kérdés
Itthon és külföldön is pl. terem öltözőkben csodálkozva láttam nőkön, hogy felemás bugyiban és melltartóban vannak. Teljesen más fazon, szín, anyag. Még azt sem lehet mondani, hogy reggel a sötétben felemást vetek fel. Pont olyan mint a felemás zokni vagy combfix, az is trehányság. Találkoztatok már hasonlókkal?2017. jan. 31. 18:54
31/53 anonim válasza:
Hát azért D-E kosár felett eleve nem olyan egyszerű hogy mindig tökéletes szett legyen rajtad. 80H-t hordok, 12-15e Ft egy melltartó, örülök hogy abból tudok elegendőt venni. Bugyit azért megoldom olcsóbban mert pl. egy Anita vagy Felina bugyi is megvan 3-5e Ft a melltartóhoz. De amúgy persze hogy úgy a szép ha együtt van.
32/53 A kérdező kommentje:
Jó ég ti hány cc-s ciciket csináltattok? 800cc vagy felette? :O Az enyém 560cc és néha jó rám a sima D kosár is, de általában DD.
Egyébként köszi mindenkinek a választ, úgy látszik én vagyok ennyire maximalista magammal, és szeretném "tökéletes" lenni akkor is ha csak én látom.
2017. febr. 1. 11:13
33/53 anonim válasza:
ööö, nem feltétlen kell ehhez sebész, elég a genetika is.
34/53 anonim válasza:
Nekem természetesen van G-s mellem. :D
Nagyon nehéz fehérneműt venni és mivel nem vagyok gazdag, ezért nem is dobálom ki őket ha megunom. De abban igazad van, hogy szettben szebb. Ha olyan volt rajtam, szexibbnek éreztem magam. De már ilyen mérettel nem megy. Anyagilag.
35/53 anonim válasza:
Komolyan, még felemás zoknit is hamarabb veszek fel minthogy olyan felfogásom legyen mint neked. :D Pedig mindegyiknek megvan a párja...
36/53 anonim válasza:
lol, mert a nagy mell csak szilikonos lehet? úristen. te csak megerősíted a műmellű nőkkel kapcsolatos összes negatív sztereotípiát..
37/53 A kérdező kommentje:
A 75G-s mellek estelében teljesen jogos a feltételezés, hogy nem igazi.
2017. febr. 1. 15:08
38/53 anonim válasza:
Miért lenne az? Rajtam most fekete bugyi van, a fehér bluzom alatt meg fehér melltartó. Akkor? Az más ha szexi garniturát veszek fel, de akkor azt nem teszem ki közszemlére.
39/53 anonim válasza:
A kérdezőt le kéne lőni, hogy ne polgár pukkasszon itt tovább. Ha meg komolyan ilyen hülye, hálás vagyok érte hogy nem ismerem. :)
40/53 A kérdező kommentje:
Hülye vagyok, mert szeretek mindig nőies és vonzó lenni? :D Inkább annak örülj, hogy a pasid nem ismer. ;)
2017. febr. 1. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!