Szerintetek nem igénytelenség nem egyforma melltartóban és bugyiban lenni?
Az igénytelenség nem itt kezdődik.
Amúgy sem lehet minden egyes alsóneműhöz ugyanolyan melltartót venni. Ami meg megegyezik az általában nem az én ízlésemnek való. Ugyanis amit én eddig láttam párokat, azokhoz tanga járt amit én 3 havonta 1x ha viselek.
És hogyan lehet bugyit vásárolni melltartó nélkül? Úgy bakker hogy nem minden embernek van rá pénze...
Én pl fekete szoknya alá kizárólag fekete bugyit veszek fel, még testszínűt se mert az ugyanúgy világos szín akárcsak a fehér és szerintem meg az mutat hülyén.
És azért a zoknit ne vegyük már ide, mert jobb esetben a fehérnemű nem látszik, a zokni meg igen.
Ja, és még egy apróság...
Személy szerint kizárólag Triumph melltartót hordok. Ugyanis a méretemben csak ezt lehet olyan fazonban kapni, ami az igényeimnek megfelel.
De csak 4 melltartóm van, mert nincs pénzem 15-20 melltartóra. Viszont nem fogok egy bugyiért ezreseket kiadni, csak hogy párban legyenek... Na meg értelemszerűen nem 4 bugyim van.
Plusz: Ahogy előttem is írták, párban csak tangával vannak, amit gyűlölök.
Nyilván több bugyin van, mint melltartóm, pedig melltartóból is van vagy tizenpár darabom.
Butaság amit írsz.
Nahh meg melltartóhoz csipke vagy műszál bugyi szokott járni, edzeni pedig pont nem ilyet veszek!!
Miért kéne egyformának lennie? Nem vagyok sztriptíztáncos...
A melltartókhoz tartozó bugyik amúgy is műszálasok, én meg olyat nem vagyok hajlandó felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!