Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nem igénytelenség...

Szerintetek nem igénytelenség nem egyforma melltartóban és bugyiban lenni?

Figyelt kérdés
Itthon és külföldön is pl. terem öltözőkben csodálkozva láttam nőkön, hogy felemás bugyiban és melltartóban vannak. Teljesen más fazon, szín, anyag. Még azt sem lehet mondani, hogy reggel a sötétben felemást vetek fel. Pont olyan mint a felemás zokni vagy combfix, az is trehányság. Találkoztatok már hasonlókkal?
2017. jan. 31. 18:54
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
90%

Az igénytelenség nem itt kezdődik.

Amúgy sem lehet minden egyes alsóneműhöz ugyanolyan melltartót venni. Ami meg megegyezik az általában nem az én ízlésemnek való. Ugyanis amit én eddig láttam párokat, azokhoz tanga járt amit én 3 havonta 1x ha viselek.

És hogyan lehet bugyit vásárolni melltartó nélkül? Úgy bakker hogy nem minden embernek van rá pénze...

Én pl fekete szoknya alá kizárólag fekete bugyit veszek fel, még testszínűt se mert az ugyanúgy világos szín akárcsak a fehér és szerintem meg az mutat hülyén.

És azért a zoknit ne vegyük már ide, mert jobb esetben a fehérnemű nem látszik, a zokni meg igen.

2017. jan. 31. 19:34
 12/53 anonim ***** válasza:
93%
A zokni, combfix, bugyi és melltartó négy külön dolog, nem értem, miért hozod őket összefüggésbe. És miért lenne igénytelenség? Zokninál és combfixnél még igen, hiszen azok párba vannak, na de a bugyi meg a melltartó? Sok esetben nem is lehet őket párba kapni, és mivel nem mutogatom meg mindenkinek, miért lenne gond, hogy nem egyformák?
2017. jan. 31. 19:38
 13/53 anonim ***** válasza:
90%

Ja, és még egy apróság...

Személy szerint kizárólag Triumph melltartót hordok. Ugyanis a méretemben csak ezt lehet olyan fazonban kapni, ami az igényeimnek megfelel.

De csak 4 melltartóm van, mert nincs pénzem 15-20 melltartóra. Viszont nem fogok egy bugyiért ezreseket kiadni, csak hogy párban legyenek... Na meg értelemszerűen nem 4 bugyim van.

Plusz: Ahogy előttem is írták, párban csak tangával vannak, amit gyűlölök.

2017. jan. 31. 19:40
 14/53 Metionin ***** válasza:
92%
Csatlakozom a trehányak táborához. Nem mindenki vesz szettben fehérneműt, sokan nem is tudnak, hiszen a méretük nem egyforma felül és alul. Mi van ha valakinek l-es bugyi kell de 70A-s melltartó? Vagy vegyünk engem: a szettekben kapható melltartók legtöbbször túl cifrák, tele vannak nyomva szivaccsal, amit utálok. A bugyi hozzájuk tanga amit szintén utálok. Tehát külön veszem a bugyit és a melltartót, ráadásul nem is egyszerre. Hogy keressek egyformát? :D Egyáltalán kit érdekel, hogy a ruha alatt milyen fehérnemű van rajtam? Legyen kényelmes, tiszta és ne látszódjon ki, ennyi. Egyébként minden melltartóm és minden bugyim fekete, szóval ha úgy nézzük, mennek egymáshoz. De külön vettem, akkor trehány vagyok? a zoknikhoz és a combfixekhez meg annyit, hogy azokat csak együtt lehet megvenni, mivel páros testrészekre készültek, két láb, úgy ahogy a kesztyű két kézre. A nemi szerv és a mell nem aránylik úgy egymáshoz, mint a jobb és bal láb, nem páros cuccot húzunk rá, nem szimmetrikusak, tehát nem kell rájuk szimmetrikus cucc. Meg a zokni, combfix, kesztyű látszik, jó ha egyforma, míg a bugyit meg a melltartót csak te tudod, hogy épp milyen van rajtad.
2017. jan. 31. 19:44
 15/53 anonim ***** válasza:
89%

Nyilván több bugyin van, mint melltartóm, pedig melltartóból is van vagy tizenpár darabom.

Butaság amit írsz.

Nahh meg melltartóhoz csipke vagy műszál bugyi szokott járni, edzeni pedig pont nem ilyet veszek!!

2017. jan. 31. 19:48
 16/53 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. jan. 31. 19:55
 17/53 anonim ***** válasza:
88%

Miért kéne egyformának lennie? Nem vagyok sztriptíztáncos...

A melltartókhoz tartozó bugyik amúgy is műszálasok, én meg olyat nem vagyok hajlandó felvenni.

2017. jan. 31. 20:04
 18/53 A kérdező kommentje:
Oké, rátok hagyom. Szerintem szép, nyilván a fehérnemű katalógusokban is azért vannak a nők szettekben mert esztétikus. Nekem fontos, hogy jól érezzem magam a fehérneműmben, vonzó legyek akkor is ha csak én látom, ebben is maximalista vagyok.. A melltartó és bugyi pedig összeválogatható, XS-es bugyit hordok és 70/75DD-s melltartós és mégis találok magamnak szettet fürdőruhában is.
2017. jan. 31. 20:14
 19/53 anonim ***** válasza:
82%
Hát én meg 75G-s melltartót hordok, örülök ha egyáltalán találok...
2017. jan. 31. 20:19
 20/53 Sunshinedoll ***** válasza:
69%
Dehogy az lol. A felemás zokni se az.
2017. jan. 31. 20:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!