Felhajtott farmerszár - divat vagy igénytelenség?
Figyelt kérdés
Sok embert látok az utcán felhajtott farmerszárral. Ez merő lustaság (nem viszik el varrónőhöz felhajtatni), vagy ez most ilyen menő dolog? (Szvsz baromi ronda.)2016. ápr. 26. 10:31
1/10 anonim válasza:
Ez most divat. Az, hogy tetszik-e vagy sem, egyéni (nekem például tetszik), de azért igénytelenségnek ne nevezzük már... nem retkes, büdös, rongyos ruháról van szó, csak felhajtott nadrágszárról.
2/10 anonim válasza:
nem lustaság, ez a divat:D:D amúgy nekem tetszik, én is szoktam így hordani.
3/10 anonim válasza:
ja én sem értem, hogy jön ehhez az igénytelenség.. igénytelen, aki koszos, nem figyel oda magára stb. nem az, aki felhajtja a nadrágszárát. amúgy rám úgyis minden rövid, mert a nadrágokat törpékre gyártják, szóval egy felhajtással legalább úgy teszek, mintha direkt lenne haha.
4/10 anonim válasza:
Én is így öltöztetem a lányom.
Igaz azért, mert 8 éves és mire felvarrnám, már engedhetném is le a szárát. :)
(Amúgy olyan nagyon nekem sem tetszik, de legalább trendi a kölköm...)
5/10 anonim válasza:
én is van hogy felhajtom. ha pl olyan nyitott elejű bokacsizmát veszek fel, amihez nem varrhatom fel, mert a többi rendes cipőmhöz rövid lenne...
6/10 anonim válasza:
Így lehet egyértelműsíteni, hogy nincs rajta zokni, ami egyébként piszkosul nem érdekel senkit.
7/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik amúgy különösebben, de találtam a szekrényem mélyén egy nadrágot, amit azért nem hordok, mert nagyonnagyon hosszú nekem, és nagyon gyűrődik alul a bokámnál. Szóval le fogom vágni, és fel fogom hajtani. :D Mostmár én is menő leszek!
20/l
8/10 A kérdező kommentje:
Sztem az is az igénytelenségnek egy formája, ha valaki mondjuk nem vasalja ki az ingét, nem fésülködik stb., tehát vmilyen módon rendezetlen benyomást kelt. Nekem a felhajtott farmerszár üzenete hasonló. De megértem, hogy akkor ezek szerint ez most menő (remélem, hamar kimegy a divatból :)
2016. ápr. 27. 08:47
9/10 anonim válasza:
Szerintem ronda. Akin ilyet látok, a nap folyamán leesik a felhajtás, és kiütközik a szakadozott, retkes farmerszár. Én is megvettem egy nadrágot régebben, ami nagyon tetszett de hosszú volt, nem is hordtam sokáig. Felvarratni meg lusta vagyok. Inkább olyat veszek, ami pont jó.
10/10 anonim válasza:
van, akinek jol all, masoknak nem, fugg a nadragtol es a viselojeteol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!