Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a nők, miután megkapják a férfit, fokozatosan lecsúsznak, hanyagabbak lesznek, egyre kevésbé adnak magukra, egyre kevésbé lesznek tüzesek?
Két nejem és több párom is volt, továbbá vannak nővéreim, akiknél szintén ezt tapasztalom, barátaim párjainál szintén ezt látom, és hallom a panaszokat. :-o
Én mai napi adok magamra. Nem vagyok gazdag, ám elég igényes vagyok annyira, hogy férfiasan jó legyen a megjelenésem. (a körülményeknek megfelelően, sportos, elegáns, de még kertésznadrágban is legyen pozitív kisugárzásom. Nem hordok kinyúlt, kopott, rongyos holmikat.) Szeretem a rendet, a tisztaságot környezetemben, otthon és munkában egyaránt.
Még a légdepressziósabb hangulatomban is mozgok, nem hagyom el magam. Ha máshol nem, a kertben vagy kerékpáros közlekedéssel.
Napi 10-12 óra munka után is szívesen mozdulok ki családommal, még akkor is, ha csupán 3-4 órát aludtam napokon át. Ráadásul van kedvem és erőm szeretkezni is.
Itthoni tennivalókból mindig kivettem a részem házasság alatt is.
Nem értem, a nők miért adják le az igényeiket, miért dobják sutba a vágyaikat, hová tűnik a szenvedély, a tűz???
Ez nem kérdés ugye?
Hanem kínálgatod magad!
:-)
De látod, Te vagy a tökéletes pasi, mégis elhagynak! F/60
Volt két nejed, több párod.
Vajon miért nem tudtad bennük tartani a szenvedélyt, a tüzet?
Soha, mondom SOHA nem csak az egyik fél hibájából mennek tönkre a kapcsolatok. Ugye? :)
nem tudom. én nem hagytam el magam sose. de engem a párom tényleg támogat. mindig mondja, hogy milyen szép vagyok, milyen szerencsés hogy vele vagyok, milyen jó neki hogy szép barátnője van stb. öltözködésben is, frizurában is, mindenben elmondja a véleményét, dicsérget ha tetszik neki valami, ötleteket ad. igazából mióta vele vagyok, 5 éve, azóta inkább jobban nézek ki. egyszerűen mert ösztönöz.
egy barátnőm pl 10 évig volt együtt a barátjával, és csak az utolsó pár évben, amikor már nem mentek jól a dolgok, akkor hagyta el magát. de a fiú is egyébként. addigra már nem szerették egymást annyira, ezért nem törődtek az ilyesmikkel. én másnál is inkább ezt látom. amíg minden rendben van, addig érdekli az embert, hogy jól nézzen ki stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!