Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a nők, miután megkapják a férfit, fokozatosan lecsúsznak, hanyagabbak lesznek, egyre kevésbé adnak magukra, egyre kevésbé lesznek tüzesek?
Két nejem és több párom is volt, továbbá vannak nővéreim, akiknél szintén ezt tapasztalom, barátaim párjainál szintén ezt látom, és hallom a panaszokat. :-o
Én mai napi adok magamra. Nem vagyok gazdag, ám elég igényes vagyok annyira, hogy férfiasan jó legyen a megjelenésem. (a körülményeknek megfelelően, sportos, elegáns, de még kertésznadrágban is legyen pozitív kisugárzásom. Nem hordok kinyúlt, kopott, rongyos holmikat.) Szeretem a rendet, a tisztaságot környezetemben, otthon és munkában egyaránt.
Még a légdepressziósabb hangulatomban is mozgok, nem hagyom el magam. Ha máshol nem, a kertben vagy kerékpáros közlekedéssel.
Napi 10-12 óra munka után is szívesen mozdulok ki családommal, még akkor is, ha csupán 3-4 órát aludtam napokon át. Ráadásul van kedvem és erőm szeretkezni is.
Itthoni tennivalókból mindig kivettem a részem házasság alatt is.
Nem értem, a nők miért adják le az igényeiket, miért dobják sutba a vágyaikat, hová tűnik a szenvedély, a tűz???
Nalunk ez pont fordutva van, en mindig gym orult voltam a ferjem soha, plusz hazassagunk 5 eve alatt felszedett 15 kilot:-)
En ugyanugy 55 kilo vagyok,edzoterem, klassz ruhak....ot mindez nem erdekli. Jelenleg 103 kilo 175 centihez ami iszomyu sok:-)
Igen, minden a te hibád, pfuj!
Böszme, ne az ossza már az észt aki öreg nőkre izgul! Bocsmá!
A kérdésre válaszolva: Én azért lettem hanyag, mert nem éri meg kapkodni, adni! úgy se kapom vissza! :((
Hú de neki esett mindenki ennek a pasinak!
Én nagyjából értem mire céloz. Sok igénytelen emberrel lehet találkozni, de nem csak nőkkel hanem férfiakkal is.
Ismerőseim között vannbak igényesek és igénytelenek egyaránt. Barátnőim között is akad olyan aki sajnos lecsúszott. Míg régen csinos volt, manapság már nem ad magára. Mindkét telekszomszédomnál a férfiak dolgosak, ápoltak de feleségeik még egy ogrénak sem kellenének. Lusták és semmi nőiesség nincs bennük. Szinte egyértelmű, férjeik csak a család azaz a gyerekek miatt vannak még velük. Beszélőviszonyban vagyunk velük, de nem mondanám barátoknak őket.
Avval kell egyetértenem, hogy vannak emberek, akik párkeresés idején másnak akarnak mutatkozni mit amilyenek valójában. Amikor megkapják az áhított partnert visszakerülnek a valódi igénytelen állapotukba.
Miért van az, hogy a férfiak még csak nem is próbálkoznak, hogy ne nézzenek ki sz-rul? Mi legalább az elején igyekszünk jól kinézni.
Viccet félretéve, szerintem ha egy nő lecsúszik a párja mellett, akkor nem a megfelelő férfival van. Mikor én voltam komoly kapcsolatban, én mindig karban tartottam magam, és örömmel tettem, minden nap le akartam nyűgözni a páromat, és minden nap emlékeztettem rá, mekkora pancser lenne, ha elveszítene.
Szerintem ha egy nő nem ragyog folyamatosan a párja mellett, akkor egyszerűen csak a rossz emberrel jött össze. Nyilván ezért nevezed mindkettőt a volt nejednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!