Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy zárkózott lányhoz zárkózott pasi illik, akivel hasonló az életfelfogásuk vagy egy bulizósabb, nyitottabb társ, aki kimozdítja ebből az állapotból és ezáltal a lány fokozatosan megváltozik mellette?
zárkózott
a bulis az később is bulizni akar, amikor már más volna fontos
Tapasztalataim szerint, ha két zárkózott ember egymásra talál, az egyenes út ahhoz, hogy mindketten sikertelenek legyenek.
Társaságomban azt látom hogy a nyitott, jó fellépésű emberek érvényesülnek, a zárkózottak max. végrehajtó szintű háttérmunkára lesznek alkalmasak. A jó fellépésűek sokszor szakmailag nem is annyira felkészültek, mint a zárkózottak, mert az életben 1000 dolog érdekli őket még a munkán kívül, de kiválóan értenek ahhoz, hogy a zárkózottak által végzett munkát saját munkájukként eladják. :)
# 7:
A zárkózottság nem egyenlő az önbizalomhiánnyal. Egyébként igaz az, amit mondasz, de az az önbizalomhiányos emberekre vonatkozik.
Én tapasztalatból tudom, hogy egy introvertált férfi mellé nem jó az extrovertált nő. Én is mindig otthon ültem, amíg a barátnőm elcsavargott más felé. Kapcsolatunk második felében pedig már más fiúk ágyát is meglátogatta...
Úgyhogy nem, én soha többet nem fogok egy partyarc lánnyal járni. Főleg azért nem, mert őt mindenki csak meg akarta dugni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!