Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy szépen fokozatosan elfelejtette velem, és jobban megszerettem, mint barát?
17 f vagyok és volt egy 16 éves lány akibe szerelmes voltam 1 évig és aztán nem bírtam tovább és elmondtam neki.
Összejöttünk és 1 napig tartott,mert dobott :(
És teljesen ki voltam,nem volt kedvem élni és megismertem egy lányt aki itt lakik egy utcával feljebb :)
Eleinte csak msn-en beszéltünk és addig jó volt amég beszélünk,mert nem gondoltam arra a régi lányra de utána megint szar volt :S
És ennek a szakításnak már több,mint 2 hete és azóta folyamatosan beszélek ezzel az új lánnyal és vele megyek suliba,vele jövök,akkor vasárnap egész nap együtt leszünk és furcsa de nem gondolok a régi lányra akkor sem ha éppen nem beszélek senkivel :O
Most is az újra gondolok :O
És nem tudom pontosan,hogy mit érzek,de egész nap vele lennék :/
Most ilyenkor mi van velem ?
Hú hát lehet,de nem vagyok benne biztos azért köszi a válaszokat xD
-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!