Szerintetek nem igénytelenség nem egyforma melltartóban és bugyiban lenni?
Akkor trehány vagyok.
De pont nem érdekel, hogy más mit gondol a bugyimról.. :D
Ok, akkor tételezzük fel, felveszel egy fekete miniszoknyát, egy fehér felsővel...
Szerintem az lenne igénytelen, ha ehhez valaki fekete melltartót, vagy fehér bugyit venne fel, nem?
Vannak öltözékek, amikhez lehetetlen egyforma bugyit, és melltartót felvenni.
Akkor alap hogy testszínű mindkettő vagy esetleg fehér. Nem tudom azt a szoknyát elképzelni, hogy a bugyim színe látsszon. Ha kint lenen a bugyim akkor nem a színe zavarna leginkább.
Én azt sem értem, hogy hogyan lehet bugyit vásárolni melltartó nélkül vagy fordítva. Van amikor nincs rajtam melltartó, csak bugyi, de a boltban azért megveszem hozzá a párját. Pont olyan mint egy pár zokni.
Piros csipkés bugyi van rajtam egy sima fekete melltartóval. Akkor ezek szerint én is trehány vagyok:D
Nem tudom, milyen gondolkozás ez, eddig a fejembe meg sem fordult ilyen, szerintem egyáltalán nem igénytelenség. Miért lenne az? Igénytelen az aki nem fürdik, mosdik, stb.
Akkor igénytelen vagyok
Külön alsóneműt is lehet vásárolni, ez nem igénytelenség.
Oké, látom más is hord felemás fehérneműt. :D
A combfixet is keverve hordjátok?
Nyilván nem abban a fehérneműben edzek amiben megyek. Ezt nem is értem hogyan jutott eszedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!