Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nem igénytelenség...

Szerintetek nem igénytelenség nem egyforma melltartóban és bugyiban lenni?

Figyelt kérdés
Itthon és külföldön is pl. terem öltözőkben csodálkozva láttam nőkön, hogy felemás bugyiban és melltartóban vannak. Teljesen más fazon, szín, anyag. Még azt sem lehet mondani, hogy reggel a sötétben felemást vetek fel. Pont olyan mint a felemás zokni vagy combfix, az is trehányság. Találkoztatok már hasonlókkal?
2017. jan. 31. 18:54
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
83%
"Inkább annak örülj, hogy a pasid nem ismer. ;)" - na szerintem pont az ilyen megjegyzések miatt tart mindenki hülye pcsának, nem amiatt, hogy passzol a bugyid a melltartódhoz..
2017. febr. 1. 22:43
 42/53 opened paradise ***** válasza:
97%

"Nem szaggatják rólam a bugyit"

Már értem miért vagy feszült.

2017. febr. 1. 23:51
 43/53 anonim ***** válasza:
97%

Kevéssé hiszem, hogy neked valóban D-s vagy DD-s melled van, főleg 70/75, mert akkor tudnád, hogy milyen nehéz szép, nem kitömött, nem horror árú, kényelmes melltartót kapni.. Pláne szettben. Eszem megáll, hogy egyeseknek ez a prioritás.

Felőlem hordd, de rólad állít ki szegénységi bizonyítványt, hogyha emiatt te másokat igénytelennek titulálsz.

Szerintem nem éppen igénytelen, ha valaki tiszta, ízléses fehérneműt hord - annak ellenére, hogy nem párban van az elsó és a felső.

Csak erős idegzetűeknek: ha csizmát húzok, akkor előfordul néha, hogy felemás zoknit veszek fel!!!! Nagyon durva, nem? Elmegyógyintézetbe való vagyok.

2017. febr. 4. 11:25
 44/53 anonim ***** válasza:
95%
Jó ég... Én szinte mindig felemás bugyit és melltartót hordok. A melltartóim többnyire fehérek, a bugyijaim színesek, pl. fekete, rózsaszín, piros... basszus... nagyon igénytelen vagyok. :O
2017. febr. 4. 19:30
 45/53 A kérdező kommentje:

Ha nem értetek egyet akkor írjátok, hogy titeket nem zavar. Én szeretem magam minden helyzetben tetőtől talpig nőnek érezni, és ha levetkőzöm és belenézek a tüköre vonzónak látni magam. Csak pár darab: [link]

Nagyon csúnya undorító szettek, igaz? Biztos vonzóbb a pamut bugyi. De hát kinek mi.

43, nekem nincs bajom a szivacsossal, New Yorkerben már lehet kapcsi 3-4000ftrért melltartót bugyit 1500-2000ftért. Én is szoktam ott vásárolni.

2017. febr. 4. 23:26
 46/53 anonim ***** válasza:
96%

New Yorker, wow..

Bocs, nekem inkább az a fontos, hogy minőségi darabokat horjak.

2017. febr. 5. 11:34
 47/53 anonim ***** válasza:
79%
Nem kell egy ilyen ártatlan téma miatt savazni egymást, relax :) A lényeg hogy mindenki jól érezze magát abban amit fölvesz! Béke :)
2017. febr. 5. 11:57
 48/53 anonim ***** válasza:
70%
A new yorkerben pont hogy ízlésficamos fehérneműk vannak, pet palackból. Mármint csupa műszál.
2017. febr. 5. 16:05
 49/53 anonim ***** válasza:
60%

Nekem már az 1000 ft is sok egy bugyiért, de örülj hogy a te pénztárcád bírja.

Egyébként amiket belinkeltél, na számomra pont azok a fehérneműk a gusztustalanok, összeillő párok ide vagy oda. Agyoncsicsázott, kur.ás undorító darabok... De ha te ettől érzed magad igényesnek és nőiesnek, na meg vonzónak akkor egészségedre. Nem egyezik az ízlésünk, de azt hiszem ezért mélységesen áldom is a teremtőt.:D

2017. febr. 5. 17:56
 50/53 anonim ***** válasza:
88%
Okè akkor trehàny vagyok.Szürke bugyiban ami mintàs ès egy piros melltarttóban mivel egy àtlàtszóbb ing volt rajtam.
2017. febr. 8. 21:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!