Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért kell utálni a rockereket?

Miért kell utálni a rockereket?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 20:59
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
34%

én utálom az összeset.

és ha hiszitek ha nem a rockerek is mindig beszólnak a diszkósoknak és még csodálkoznak ha megverik üteket.

Szóval a rocker az egy korcs nép!

2012. okt. 20. 17:13
 32/42 anonim válasza:
35%

Igen, és a rockerek mindig beszólogatnak a diszkósoknak hogy mi nem zenét hallgatunk, há b+ -.-

Ha nem lennének rockerek fényesebben sütne a nap -.-

2013. jan. 4. 16:08
 33/42 anonim ***** válasza:
55%

Na, megkaptuk egy tizenkétéves divatribi oltását... A lelkembe gázoltál, komolyan...

De most tényleg, az ilyen embereket egyszerűen nem bírom felfogni. Mert igen, én hányok a diszkó"zenétől". És igen, fel is vállalom. De mindazonáltal az egyik legjobb haverom is azt hallgat, nem oltom érte, kerüljük a zene témát. Mert egy rocker is lehet értelmes, okos, kedves és vicces, míg egy diszkóliba (lásd fennebb) is összehordhat baromságokat egy olyan zenei stílusról, irányzatról, amit valószínűleg nem ismer. Némi általánosítással fokozva a helyzetet. Most komolyan, hány rockert ismersz, ha így vélekedsz róluk? Egyet? Kettőt? Vagy talán egyet sem?

Én is a rockerek táborát gazdagítom, és (kapaszkodjatok!) minden nap fürdök, hajat is szoktam mosni, ráadásul tiszta ruhákban járok. Ugye, hihetetlen?

Magáról az öltözködési irányzatról pedig annyit, hogy a barátnőim imádják a "szakadtabb" rocker pasikat, a rasztákról nem is beszélve. És sokkal férfiasabbak is, mint a mai csőgatyás, pink pólós fiatalok (nem, nem vagyok hajlandó még leírni sem azt a négybetűs "w"-s szót). Nem vagyok büszke arra, hogy 2013-ban vagyok tini...

2013. jan. 25. 17:31
 34/42 anonim válasza:
17%

Én nagy PÁWA vagyok, szóval már csak ezért is utálom a rockereket. Az lenne a jó ha csak páwák lennének.

Mindenkit átnevelnék páwának. Mert mi megtehetjük .

Puszcsihkah!

2013. jan. 26. 16:52
 35/42 anonim válasza:
37%

ó perszte....

Én imserek 1 rocker fiút, az is csak 3 hetente mossa meg a haját és 3 hetente borotválkozik, és még inni is szokott, de tiszta ruhákban jár. Ennyit rólatok

2013. jan. 26. 16:54
 36/42 anonim ***** válasza:
85%
Öhm... ez ugye irónia volt? Vagy... tényleg az, aminek.. nem hagyjuk, az biztos nem lehetett. De ha mégis, akkor mégegyszer kifejtem, hogy az a fiú EGY rocker, nem pedig az egész. És ne általánosítsatok, könyörgöm!
2013. jan. 26. 20:41
 37/42 anonim válasza:
24%
Igazad van ő csak EGY rocker a többi nála még szégyentelenül színvonaltalanabb
2013. jan. 28. 00:00
 38/42 anonim válasza:
24%

És hogy a kérdésre is válaszoljak:

Azért utáljuk a rockereket mert egy egoista népség akik szerint hülye az aki nem rockot hallgat vagy metált ami szintén homokosoknak való

2013. jan. 28. 07:45
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Aha. Szóval a zúzós metál homokosoknak való és a páwa (kimondtam!) diszkózene pedig... miknek is? Csak azt ne mondd, hogy igazi férfiaknak, mert lefejelem a billentyűzetet.

Mellesleg pedig még annyit mondanék, hogy én lány vagyok, viszonylag fiatal (15 éves) nem vagyok, sem igénytelen, sem színvonaltalan (?), minden nap fürdök, kétnaponta hajat mosok, rengeteget olvasok, egoistának sem mondanám magam (de azért kiállok azért, amit hallgatok) ráadásul nem a saját nememhez vonzódok, ahogy te azt olyan kultúráltan megfogalmaztad fennebb. Szóval ennyit erről. Meg azért te is nagy képmutató lehetsz, ha a rockerekről kijelented, hogy milyen szar az, ha lehülyézik azt, hogy nem rockot hallgatsz, de te is kijelented rájuk, hogy homokos zenét hallgatnak.

Mert kettőnk közül azt hiszem én vagyok az, aki nem szólta le a zenédet (csak azt mondtam, hogy ÉN utálom, ahhoz meg szerintem jogom van).

2013. jan. 29. 11:56
 40/42 anonim válasza:
0%
A dubstep, house és techno és popzenék valók az igazi férfiaknak vagyis a páwáknak, a többi homokoknak való
2013. márc. 16. 01:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!