Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért kell utálni a rockereket?

Miért kell utálni a rockereket?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 20:59
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:
76%
Mert sok primitív bunkó szaladgál...
2010. jún. 27. 17:42
 22/42 anonim ***** válasza:
51%

Kedves uccsó.

Ezt milyen jogon írtad? Fogadjunk te meg egy büdös senkiházi rapper vagy aki mindenkit elver csak úgy lazán az utcán. Eltaláltam? Vagy éppen egy diszkós fiú vagy aki úgy öltözködik mint egy bu zi? Válaszolj ha igazam van.

2010. jún. 28. 09:24
 23/42 anonim válasza:
80%
Utolsónak! Kicsit félreértettél. A kérdés az volt, hogy miért kell utálni a rockereket. A válasz mert sok primitív bunkó szaladgál...olyan primitív bunkók, akik minden ok nélkül utálják a rockereket. Pedig "akkor is, azért is itt vagyunk...szabadon, őszintén":)
2010. jún. 29. 14:42
 24/42 anonim ***** válasza:
88%
én nem utálom őket, sőt én is a rockerek népes táborát gazdagítom:)
2010. júl. 21. 18:51
 25/42 anonim ***** válasza:

30éves rocker vagyok.Ennek köszönhetően rengeteg barátom/haverom van.És a nők is mindíg buktak rám.

Én soha nem éreztem,hogy utáltak volna mert rocker vagyok,sőt ellenkezőleg.

2010. okt. 18. 16:22
 26/42 anonim válasza:
70%

Utaljanak b@zmeg! Rocker vagyok, mindigis az voltam s az is leszek! Azert utalnak minket, mert az ok szemukben mi vagyunk a fekete barany. De le se sz@rom. Mi vagyunk azok akik kitorunk a rendszerbol es egy oszinte eletet elunk a sok eltevedt "normalis" ember kozott. Persze koztunk is vannak pozerek, de azokat 2 szo utan felismerjuk. Kozhit ellenere, mosakszunk, es nem vagyunk budosek! mert

A ruham bor, es nem balon

Arcszeszem is csak Pitralon

De jegyezd meg jol mig a Fold kerek

Mindig lersznek Rockerek!

2010. okt. 23. 07:35
 27/42 anonim válasza:
77%
Utolso vagyok; egyetertek az elottem iroval. Sok jo dolog rejlik ebben az eletformaban, sok jo Baratom van, es a nokkel sem volt soha bajom.
2010. okt. 23. 07:38
 28/42 anonim ***** válasza:
75%
Én belém már kötöt belém,cigány,rapper,diszkós,stb.. de rocker még soha.Én is gyerekkorom óta rocker vagyok,de egyáltalán nem öltözködök úgy.(mert itt a környékbeli romák keverik a rockert a skinhead-el,és napi szinten agyon vernének :(
2010. okt. 23. 11:23
 29/42 anonim válasza:
93%

Nem kell utálni a rockereket.

Nem vagyok az, sőt jegyvizsgáló vagyok és éhszakai szolgálataim alatt gyakran megállapítottam, hogy a szívből rockerek sokszor kulturáltabban tudnak viselkedni, mint mások...

Volt alkalom, hogy segítségemre siettek, amikor pár részeg cigányt kellett letessékelnem a vonatról...

A rockerek jó emberek, persze mindenhol vannak kivételek. A rockereket az egyre több divatrocker, anyuci kedvence tizenévesek alapján ítélik meg.

2010. nov. 5. 11:24
 30/42 anonim ***** válasza:
63%

az összes rapper bekaphatja, ha utálja a rockereket...mi utálni való van bennük??

ember válogatja...

2011. márc. 19. 16:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!