sokan nem értenek egyet a rock zenével. Nem tudom h miért kell őket utálni. Én nem vagyok rocker de imádom a rock zenét, de persze amellett sok mindent meghallagatok. De ha eljössz pl. egy motoros találkozóra ott jól érezhted magad és ott nem fognak utálni.
2010. ápr. 19. 23:21
12/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkitől a hasznos válaszokat
Észben fogom tartani:)
2010. ápr. 19. 23:26
13/42 anonim válasza:
Fura, a gimimben például rocker többség volt, ott az egyetlen rappert ugratták mindig, de azért durva leugatás nem volt, csak brahiból megérdeklődtük hogy leesik-e a gatyája néha.
Most az egyetemen látom, hogy kevesen vagyunk rockerek, de direkt beszólást, utálatot itt se tapasztalok.
2010. ápr. 19. 23:48
14/42 anonim válasza:
Tinik körében népszerű ez az "Utáljuk, mert nem olyan mint mi!" felfogás, idővel úgyis elmúlik.
2010. ápr. 20. 15:35
15/42 anonim válasza:
kedves első.
had ne mondjam hogy ki a férfi ki a nem.
a mai emberek közül a diszkósok emósok meg az ilyenek mint a melegek úgy néznek ki, míg a rockerek kemények erősek férfiasak, agy hát _I_-tod
2010. máj. 9. 14:43
16/42 anonim válasza:
Érdekes én is rocker vagyok, és engem a környezetem/ismeröseim/barátok nagyon is birnak , azt hogy az ilyen "noname" emberek stilustalan majmok mit gondolnak , nagyon nem tud érdekelni... olyanakok akik a hét elején még rapperek voltak, a hét végére meg már "emosak" :)
2010. máj. 11. 21:33
17/42 anonim válasza:
engem meg még az olyan noname stílusúak is bírnak :Degyszerűen megismernek,nem a ruhát nézik..az értelmesebbbik fajtája az embereknek nem azt nézi ki hogy van felöltözve,mit képvisel..értelmetlenekkel meg minek elfogadtatni magad,ha amíg egy szegecs rajtad van,szóba sem állnak veled..
2010. máj. 12. 07:30
18/42 anonim válasza:
Miert kell?
Nem kell....
En rocker vagyok.
Aki utalja oket rossz ember lehet nagyon.
Nem igy kell embereket itelni.
2010. jún. 2. 21:04
19/42 anonim válasza:
Azért mert a rockerek nagy része is elhatárolódik a diszkós/normál megjelenésűektől. Mint rocker nem egyszer hallottam beszólásokat a másik irányba is. Egyszerű válaszreakció.
Amit nem értenek, az meg amúgyis sokaknak negatív.
2010. jún. 2. 22:18
20/42 anonim válasza:
rocker vagyok és vannak diszkós haverjaim, de állt a diszkósok mindig beszolnak vmit a rockereknek, pedig ők semmitse tettek, utánna meg csodálkoznak ha megverik őket xD
meg a rockerek összetartanak, a diszkósok(legalábis itt nálunk) még 1mást is lecurvaanyázzák meg leb*zizzák -.-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!