Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért kell utálni a rockereket?

Miért kell utálni a rockereket?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 20:59
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
94%
sokan nem értenek egyet a rock zenével. Nem tudom h miért kell őket utálni. Én nem vagyok rocker de imádom a rock zenét, de persze amellett sok mindent meghallagatok. De ha eljössz pl. egy motoros találkozóra ott jól érezhted magad és ott nem fognak utálni.
2010. ápr. 19. 23:21
 12/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkitől a hasznos válaszokat

Észben fogom tartani:)

2010. ápr. 19. 23:26
 13/42 anonim ***** válasza:
94%

Fura, a gimimben például rocker többség volt, ott az egyetlen rappert ugratták mindig, de azért durva leugatás nem volt, csak brahiból megérdeklődtük hogy leesik-e a gatyája néha.

Most az egyetemen látom, hogy kevesen vagyunk rockerek, de direkt beszólást, utálatot itt se tapasztalok.

2010. ápr. 19. 23:48
 14/42 anonim ***** válasza:
95%
Tinik körében népszerű ez az "Utáljuk, mert nem olyan mint mi!" felfogás, idővel úgyis elmúlik.
2010. ápr. 20. 15:35
 15/42 anonim ***** válasza:
88%

kedves első.

had ne mondjam hogy ki a férfi ki a nem.

a mai emberek közül a diszkósok emósok meg az ilyenek mint a melegek úgy néznek ki, míg a rockerek kemények erősek férfiasak, agy hát _I_-tod

2010. máj. 9. 14:43
 16/42 anonim válasza:
89%
Érdekes én is rocker vagyok, és engem a környezetem/ismeröseim/barátok nagyon is birnak , azt hogy az ilyen "noname" emberek stilustalan majmok mit gondolnak , nagyon nem tud érdekelni... olyanakok akik a hét elején még rapperek voltak, a hét végére meg már "emosak" :)
2010. máj. 11. 21:33
 17/42 anonim ***** válasza:
85%
engem meg még az olyan noname stílusúak is bírnak :Degyszerűen megismernek,nem a ruhát nézik..az értelmesebbbik fajtája az embereknek nem azt nézi ki hogy van felöltözve,mit képvisel..értelmetlenekkel meg minek elfogadtatni magad,ha amíg egy szegecs rajtad van,szóba sem állnak veled..
2010. máj. 12. 07:30
 18/42 anonim ***** válasza:
91%

Miert kell?

Nem kell....

En rocker vagyok.

Aki utalja oket rossz ember lehet nagyon.

Nem igy kell embereket itelni.

2010. jún. 2. 21:04
 19/42 anonim ***** válasza:
94%

Azért mert a rockerek nagy része is elhatárolódik a diszkós/normál megjelenésűektől. Mint rocker nem egyszer hallottam beszólásokat a másik irányba is. Egyszerű válaszreakció.

Amit nem értenek, az meg amúgyis sokaknak negatív.

2010. jún. 2. 22:18
 20/42 anonim válasza:
85%

rocker vagyok és vannak diszkós haverjaim, de állt a diszkósok mindig beszolnak vmit a rockereknek, pedig ők semmitse tettek, utánna meg csodálkoznak ha megverik őket xD

meg a rockerek összetartanak, a diszkósok(legalábis itt nálunk) még 1mást is lecurvaanyázzák meg leb*zizzák -.-

2010. jún. 11. 23:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!