Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért kell utálni a rockereket?

Miért kell utálni a rockereket?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 20:59
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
25%

mert eleve egy "divatot" követnek ők is, de emellett lázadnak azok ellen akik divatot követnek.

mindemellett a nagyszázaléka igénytelen

a csajok egyszerűen hülyék h így elcsúnyítják magukat pedig sok szép lenne közöttük is

a pasik meg mindenek csak nem férfiak

2010. ápr. 19. 21:04
 2/42 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell utálni őket, mindenki maga határozza meg a stílusát. Ebbe nem lehet beleszólni.
2010. ápr. 19. 21:05
 3/42 A kérdező kommentje:

A discosokat miért nem utálják?

Azok is EGY stílust követnek, mindenkinél magasabb rendűnek érzik magukat stb.

Konkrétan ezt nem értem...

Mit lehet tenni ilyenkor az előítéletek ellen?

2010. ápr. 19. 21:07
 4/42 anonim ***** válasza:
75%
ki utálja őket? én R&B/hip-hop stílusba vagyok, de hallgatok Jimmy Hendrixet, Nirvanat, Lenny Kravitzot stb és vannak rocker haverjaim is
2010. ápr. 19. 21:10
 5/42 anonim ***** válasza:
75%

én nem utálom:)

am sajnos nincs tolerancia...egy ember milyensége nem attól függ, hogy milyen stílust képvisel:)

2010. ápr. 19. 21:13
 6/42 A kérdező kommentje:

21:10; 21:13

Lehetnének mások is ilyen véleménnyel mint ti...

2010. ápr. 19. 21:17
 7/42 anonim ***** válasza:
49%
nem utálom őket. nem is szeretem. a rock zenét alapból gyűlölöm, ebből kövekezik, hogy ha látok az utcán egy rockert nem azt mondom, hogy húú de jól néz ki. de nem utálom őket.
2010. ápr. 19. 21:24
 8/42 anonim ***** válasza:
65%
Én mindig is a rockot szerettem, volt pár diszkós ismerősöm, akik folyamatosan meg akartak tériteni. Ez a legtöbb fiatalnál a korral jár, majd kinövik.
2010. ápr. 19. 21:46
 9/42 anonim ***** válasza:
81%
dehogy kell utálni őket!Senkit nem kell utálni,még a trendicicákat és búzákat sem szabad,mert nekik az tetszik..az már más dolog,hogy épp egy személy hogyan viszonyul hozzád,de őt sem a ruhája,stílusa végett utálod,hanem a megnyilvánulása és a feléd "hányt" sértő szavak végett!"Ruha nélkül a király is olyan,mint bárki más!" :D
2010. ápr. 19. 22:01
 10/42 anonim ***** válasza:
86%

Én rocker vagyok de senki nem utált még miatta, sőt inkább előnynek érzem.

Az igénytelenség meg nem attól függ hogy ki milyen stílusú, a rockerek is minden nap fürdenek és mossák a ruháikat is, húúú látom hogy meglepődtek néhányan:P

2010. ápr. 19. 22:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!