Miért ilyen igénytelen? Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve járunk.Nagyon-nagyon szeretem, de van egy dolog ami rettentően zavar. Ő rocker, bár nem hord acélbetétes cuccokat stb.. De szinte mindig feketébe jár,ilyen együtteses pólókba, meg tréning nadrágba. Van olyan hogy 2 napig nem is fürdik..:S És állandóan kopott ruhákba jár, pedig van pénze bőven. Rövid haja van, de sokszor nekem kell elzavarni fodrászhoz, mert már össze vissza áll, és ápolatlan. Már ezekről beszéltem vele. Mondtam neki hogy ez a sok fekete se tesz jót, annyira lehangoló, de mégsem történt semmi változás. Én nem a zenei ízlését kritizálom, hanem hogy igénytelen. És ez nagyon zavar engem. Félek hogy előbb utóbb ez a kapcsolat rovására megy. Segítsetek, mit tehetnék?:S 20L2010. márc. 17. 12:25
51/68 anonim válasza:
ma 00:12
bemutassam a "ronda acélbetétesem" az arcodnak ? :D:D
52/68 A kérdező kommentje:
kösz nem kell:D anélkül is el tom képzelni milyen ronda;)
2010. márc. 20. 10:07
53/68 anonim válasza:
metálos csaj vok megint
csak szólok, tudnád mennyi fiúnak bejövök!!
és ezt nem kitalálom, de sokan mondták már hogy szép vagyok mert foglalkozok magammal
54/68 A kérdező kommentje:
Jó sztem hagyjuk a veszekedést:) Te is felhúztad magad ,meg én is. De sztem már értelmetlen egymásra fűt -fát mondani. Szal. bocsi a megbántásért!!
2010. márc. 20. 13:19
55/68 anonim válasza:
sztemis hagyjuk
én is bocsi :D
56/68 anonim válasza:
ő a csajom :D ezt a képet azért linkelem mert ő kért meg rá, hogy megmutassam a képet xD
57/68 anonim válasza:
Jaj az édes kis 14éves. Nem csoda, hogy így felfújta magát. Na majd pár év múlva érteni fogja a felnőttek véleményét is.
58/68 anonim válasza:
van egy kis baki...15 éves vok xD
59/68 A kérdező kommentje:
oké:D
tényleg szép vagy, bár nekem is stílusod nem tetszik, de kinek mi:) és ezen nem kell veszekedni:D
[url= [link]
Ez vagyok én, kicsit cenzúrázva, mivel nem akarom h felismerjenek a barátom haverjai. Közben sok dolgot átgondoltam, és nem szeretném ha ez miatt összevesznénk!
2010. márc. 20. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!