15 éves srác vagyok, nem vagyok igénytelen, fürdök rendszeresen, hazsnálok pattanás elleni gélt is (Garniel) és mégis pattanásos vagyok. Érdekele pár tanács hogy mit tehetnék hosszú távon velük (nem púder meg nyomkodás ilyenek). Mit ajánlotok?
*garnier..
Egyébként meg hagyd úgy, ahogy van. Fürödjél továbbra is, ne hagyj fel jó szokásoddal. Ilyen a pubertás. Ez van. A te korodban én nemigazán kentem semmi ilyesmit magamra, pedig nekem is voltak pattanásaim. Most félévente jön ki egy jelentéktelen példány. :)
Biztosan nem csinálsz rosszat a pattanástalanító készítményekkel, de nem szabad túlzásba vinni. Hetente egyszer lekezeled az arcod, és kész. De inkább kéthetente.
Egyszer régen rendeltem avonból ilyen kis szérumos cuccot pattanásra. Mikor már puposodott meg vörösödött a bőröm, (bazinagy pattanás készült kikelni) rányomtam éjszakára. Na az a cucc reggelre teljesen visszahúzta. Bár nemhinném, hogy létezik még ilyen..
Az a lényeg, hogy használd, használd, de ésszel.
:)
Köszi a választ (+helyesírás)...:)
A készitményen az van, hogy naponta használjuk nedves arcbőrre. Szóval akkor mi is lenne a legjobb?:D
A szappan se rossz, annyi hogy mocskosul szárít. De ez is volna a lényeg :)
Mellesleg a nunamosókra is az van írva, hogy napi használatra, mégsem egészséges az úgy teljes mértékben..:)
Attól függ mennyire vagy pattanásos.
Nekem még középsuliban volt 2 osztálytársam, akiknek tényleg nagyon csúnyán pattanásos volt az arca, az egyiknek még a fején is kijöttek már. Elmentek a bőrgyógyászatra, és kaptak gyógyszert. Igaz, hogy az elején marha ocsmány lesz tőle az arcod, mert annyira hámlaszt, hogy tényleg nagyon csúnya, de utána eltűntek a pattanásaik.
Csak egy opció.
20f
Szia!
Én is hasonló gondokkal küzdöttem 15-16 évesen, már minden nagy nevű terméket, arcápoló szert kipróbáltam, de egyetlen dolog segített: a kamillatea!
Főzz kamillateát, de ne filteres teából, hanem a szárított növényt forrázd le. Minden este tisztítsd meg az arcbőrödet vele!
Nekem kb. 3 hét után erősen javulni kezdett a helyzet. :)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!