A barátommal 2 éve járunk.Nagyon-nagyon szeretem, de van egy dolog ami rettentően zavar. Ő rocker, bár nem hord acélbetétes cuccokat stb.. De szinte mindig feketébe jár,ilyen együtteses pólókba, meg tréning nadrágba. Van olyan hogy 2 napig nem is fürdik..:S És állandóan kopott ruhákba jár, pedig van pénze bőven. Rövid haja van, de sokszor nekem kell elzavarni fodrászhoz, mert már össze vissza áll, és ápolatlan. Már ezekről beszéltem vele. Mondtam neki hogy ez a sok fekete se tesz jót, annyira lehangoló, de mégsem történt semmi változás. Én nem a zenei ízlését kritizálom, hanem hogy igénytelen. És ez nagyon zavar engem. Félek hogy előbb utóbb ez a kapcsolat rovására megy. Segítsetek, mit tehetnék?:S 20L
DE nem szeretném h a pasim úgy öltözködjön, mint egy csöves!!!
kösz -,-"
ezt a szívemre vettem...én is acélbetétesben járok és feketében vagyok egész nap
tán pláza pi.csának tetszik lenni?
2010. márc. 19. 16:06
42/68 anonim válasza:
ma 16:06 ( én vagyok még mindig )
"Meg ki az akinek fekete a kedvenc színe?:O"
hát kérlek szépen édes lelkem megtaláltál...a fekete az egyik kedvenc szinem
2010. márc. 19. 16:12
43/68 anonim válasza:
*színem
2010. márc. 19. 16:12
44/68 anonim válasza:
JAJ DE UTÁLOM EZEKET A FINNYÁS PLÁZAP*CSÁKAT!!!
REMÉLEM A BÜDÖS ÉLETBE NEM ISMERLEK MEG KEDVES KÉRDEZŐ...R*HATDUL MEGSÉRTETTÉL AZT TUDOD
egy metálos csaj
2010. márc. 19. 16:18
45/68 anonim válasza:
Szerintem teljesen igaza van a kérdezőnek!!!Kiábrándító,ha a barátunk büdös,akármennyire is szeretjük..nálunk is hasonló van..én alig tudom rászoktatni a farmerra..havonta 1x veszi fel max..és engem ez picit zavar,mert akárhova elmegyünk mindig melegítő nadrágban van:S
2010. márc. 19. 16:21
46/68 anonim válasza:
előző metálos vok
biztosan jókis nyavajgós p*csa lehetsz...egy rocker hogy tud téged szeretni?
TE VAGY A SZÁNALOM!!!!
2010. márc. 19. 16:22
47/68 anonim válasza:
még ilyet?ha egy kapcsolatban ilyen fontos a ruha...hú..az nem igaz szerelem..
2010. márc. 19. 16:37
48/68 anonim válasza:
Metálos csaj..nekem írtad,hogy navalygós kis p*csa vagyok??Már ne is haragudj de a barátom nem rocker..és nem vagyok nyávogós p*csa,csak azért egy étterembe nem illik elmenni szabadidő ruhában!Lehet nem vagy vele tisztában,hogy mit illik és mit nem..
2010. márc. 19. 18:01
49/68 A kérdező kommentje:
18:01
igazad van:) étterembe bunkóság szabadidőruciba menni:D és legalább adjon magára vmit, ha már én tetszeni akarok neki...:)
metálos csaj: te meg szálljál le a magas lóról, majd akkor dumáljál ha úgy fogsz kinézni mint én..;) gondolom te a kis "szexy" fekete kopott pólóidba járkálsz ronda acélbetétessel, meg tiszta zsíros hajjal, 2 hete nem fürödve...pff és ilyen beszél nekem:O:O
Inkább leszek plázacica, tudod azok legalább bejönnek a pasiknak;) Amúgy NEM vagyok plázacica, de inkább lennék az!!! Jah és képzeld szeretem a rock zenét is, de attól még pl imádom a rózsaszínt, miniszoknyákat:D, cicanacit magassarkút:D Nem vagyok rocker, nem is akarok:D
2010. márc. 19. 20:58
50/68 anonim válasza:
nana leszállni a csajomról, mert az bizonyos "metálos csaj" az én csajom...ő mutatta ezt a kérdést is...amúgy szerintem az öltözködésén úgyse nagyon tudsz változtatni, de a fürdésre vedd rá
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!