Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ilyen igénytelen? Mit...

Miért ilyen igénytelen? Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve járunk.Nagyon-nagyon szeretem, de van egy dolog ami rettentően zavar. Ő rocker, bár nem hord acélbetétes cuccokat stb.. De szinte mindig feketébe jár,ilyen együtteses pólókba, meg tréning nadrágba. Van olyan hogy 2 napig nem is fürdik..:S És állandóan kopott ruhákba jár, pedig van pénze bőven. Rövid haja van, de sokszor nekem kell elzavarni fodrászhoz, mert már össze vissza áll, és ápolatlan. Már ezekről beszéltem vele. Mondtam neki hogy ez a sok fekete se tesz jót, annyira lehangoló, de mégsem történt semmi változás. Én nem a zenei ízlését kritizálom, hanem hogy igénytelen. És ez nagyon zavar engem. Félek hogy előbb utóbb ez a kapcsolat rovására megy. Segítsetek, mit tehetnék?:S 20L
2010. márc. 17. 12:25
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) Már csak azt kéne kitalálni hogy hogy vigyem el vásárolni:D Csak rock boltba akar menni:S Lehet veszek neki egy pólót én, és odaadom:D Hátha hordja:D Sötétkéket fogok venni:D Azt a színt felveszi sztem:D......vagyis remélem:D
2010. márc. 17. 13:07
 12/68 A kérdező kommentje:
Még írjatok légysziii:)
2010. márc. 17. 13:08
 13/68 anonim ***** válasza:
100%

Menjetek olyan helyre, ahol van férfi is és nő is. Hogy neked kell vásárolni. Aztán "ha már itt vagyunk" alapon "nem nézzük meg milyen férfi cuccok vannak", ha nem akarja, akkor meg mondd meg, hogy anyám itt vagyunk, nem igaz, hogy nem bírod ki, gyere már és menjél. Aztán ott jöhet, hogy "te ez menne x pólódhoz szerintem." Csak ne csiricsáré dolgokat mutass neki. Mondom sötét színekből is vannak nagyon jók.

Az enyém sem szeret direkt magának elindulni, ezért mindig az van, hogy nekem megyünk és akkor már, ha ott vagyunk megnézzük mi van a férfi részeken, férfi üzletekben.

2010. márc. 17. 13:13
 14/68 A kérdező kommentje:
Ok:D Megpróbálom. Bár ő mindig azt mondja h ami a boltokba van b.uzis:S Teljesen bele van ebbe őrülve:S Szerinte minden szín b.uzis:S Még a kék is:O Csak rockerboltokba vannak jó cuccok:S Debrecen elég nagy:D Majd körbenézünk:D:D Nem akarok csillogós cuccokat, se divatosat, csak normálisat:) Am. a farmert utálja, az is b.uzis:D Totál kivagyok ez a hülyesége miatt:s Nagyon szeretem, meg tervezzük a közös jövőt, de komolyan ez már a kapcsolat rovására megy:S
2010. márc. 17. 13:18
 15/68 A kérdező kommentje:
Még egy haladás: elkezdett járni gyúrni, heti 3-4X itt a városba:D Mondtam neki hogy jó lenne ha izmos lenne, mert az milyen szexy ..stb:P Tetszett neki a biztatás:P Már ennek is örülök nagyon:)
2010. márc. 17. 13:21
 16/68 anonim ***** válasza:
100%

Ha abba a pólóba aludnál amit töle kaptál?

Biztos örülne neki.Ès jó illatú tusfürdöt,deot húsvétra

ajándékozz neki,ha késöbb nincs jó illata kérd szépen,hogy használja.

2010. márc. 17. 13:43
 17/68 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ugyanez van nálunk is. Minden b.uzis vagy emos. Én meg kiakadtam és mondtam neki, hogy nagyon kevés ruhára lehet önmagában ezt rámondani, attól függ ki veszi fel, mivel veszi fel és hogy viseli.
2010. márc. 17. 13:44
 18/68 A kérdező kommentje:
Már vettem deót:S De nem használja:S Pedig annyiszor kértem:( 1-2X használta, de aztán nem:S Hiába mondtam:( Az is b-uzis szerinte:S Komolyan nem bírom:( Sírok, mert annyira szeretem, nekem ő az igazi komolyan:), de közbe nem vagyok boldog mert ezek nagyon zavarnak:(
2010. márc. 17. 13:46
 19/68 A kérdező kommentje:

13:44-es te pasid is rocker?

Még mázli h az enyém nem hord acélbetétest:S Akkor tuti megőrülnék:S Az már nagyon ronda:S:S

Teljesen tanácstalan vagyok:S Már annyi mindent próbáltam:S Köszönöm a hasznos válaszokat, nagyon jó ötletek, csak nem tom h fogom megvalósítani:S

2010. márc. 17. 13:48
 20/68 A kérdező kommentje:
Írjatok még légyszi:)
2010. márc. 17. 13:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!