Miért ilyen igénytelen? Mit tehetnék ellene?
Azért, mert például mindenmásban megfelel neki, csak ez a kis probléma van?
Az enyém olyan volt, mint aki a szennyeskosárból mászott elő. Én vettem neki olyan drabokat, amiket szívesen látnék rajta, elrángattam boltokba, felpróbáltattam vele ezt-azt, lelkendeztem, hogy de jól áll, de csinos, de jó benne a feneked, fú ez nagyon jó, fú ez a szemed színét kiemeli, ez a szín az arcodhoz jó stb. Úgy hass rá, hogy ne azt éreztesd vele, hogy most bénán néz ki, hanem azt, hogy de rohadt jól fog kinézni.
Nálunk még próbál visszatérni a régi idióta ruhadarabokhoz, de olyankor mondom neki, hogy á az nagy papás. És érdekes, tud utána választani a normálisabb ruhák közül is. Én sem azt akartam, hogy úgy nézzen ki, mint egy kis köcsök divat majom, csak azt, hogy ne úgy nézzen ki, mint aki bika aljazásból jött elő a szennyesből kiszedett cuccokban. Mert az én kezemet fogja fogni és mutasson már ő is jól.
Akkor először feketékből választass vele jobb szabású csinosabb dolgokat. Csinosan abba is fel tud öltözni, aztán majd bevezeted a színeket. Először sötét kéket, valami frankü mintát stb. és így lehetne haladni.
Ha elkíséred, akkor próbálkozz be ezzel. Ha olyat próbál ami nagyon gáz és nagyon semmilyen, akkor mondd azt neki, hogy jaj szívem, neked olyan jó feneked van, és ebben annyira elveszett, vagy Jani hallod, te olyan jól nézel ki, de ez a póló akkora rajtad mint egy vitorla vászon. Jó hát a póló maga jó, de teljesen elnyom téged, nem látszik, milyen jó alakod van, biztos van itt, amelyikben jobban nézel ki, mert ebben olyan, mintha nem lenne vállad, karod, pocakos lennél, hogy lehet ilyen szabást kiadni, hogy ilyen jó alakkal nem áll jól neked meg ilyenek. Nálunk működött. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!