Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ilyen igénytelen? Mit...

Miért ilyen igénytelen? Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve járunk.Nagyon-nagyon szeretem, de van egy dolog ami rettentően zavar. Ő rocker, bár nem hord acélbetétes cuccokat stb.. De szinte mindig feketébe jár,ilyen együtteses pólókba, meg tréning nadrágba. Van olyan hogy 2 napig nem is fürdik..:S És állandóan kopott ruhákba jár, pedig van pénze bőven. Rövid haja van, de sokszor nekem kell elzavarni fodrászhoz, mert már össze vissza áll, és ápolatlan. Már ezekről beszéltem vele. Mondtam neki hogy ez a sok fekete se tesz jót, annyira lehangoló, de mégsem történt semmi változás. Én nem a zenei ízlését kritizálom, hanem hogy igénytelen. És ez nagyon zavar engem. Félek hogy előbb utóbb ez a kapcsolat rovására megy. Segítsetek, mit tehetnék?:S 20L
2010. márc. 17. 12:25
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 A kérdező kommentje:
Én pont az ellentéte vagyok:) Csinos vagyok, szép, ápolt sötétbarna hajam van, odafigyelek a külsőmre és UTÁLOM a feketét.
2010. márc. 17. 12:28
 2/68 A kérdező kommentje:
Légyszi normális válaszokat:)
2010. márc. 17. 12:31
 3/68 anonim ***** válasza:
72%
Most nem azért , de amikor megismerted más volt???Jó az tényleg gáz hogy nem fürdik, meg szakadtan öltözködik.De abba ne szóljál már bele hogy hordjon e feketét vagy ne.Minden embernek meg van a saját egyénisége.Ha neked ennyire nem jön be a barátod miért nem keresel mást??
2010. márc. 17. 12:43
 4/68 anonim ***** válasza:
83%

Azért, mert például mindenmásban megfelel neki, csak ez a kis probléma van?

Az enyém olyan volt, mint aki a szennyeskosárból mászott elő. Én vettem neki olyan drabokat, amiket szívesen látnék rajta, elrángattam boltokba, felpróbáltattam vele ezt-azt, lelkendeztem, hogy de jól áll, de csinos, de jó benne a feneked, fú ez nagyon jó, fú ez a szemed színét kiemeli, ez a szín az arcodhoz jó stb. Úgy hass rá, hogy ne azt éreztesd vele, hogy most bénán néz ki, hanem azt, hogy de rohadt jól fog kinézni.

Nálunk még próbál visszatérni a régi idióta ruhadarabokhoz, de olyankor mondom neki, hogy á az nagy papás. És érdekes, tud utána választani a normálisabb ruhák közül is. Én sem azt akartam, hogy úgy nézzen ki, mint egy kis köcsök divat majom, csak azt, hogy ne úgy nézzen ki, mint aki bika aljazásból jött elő a szennyesből kiszedett cuccokban. Mert az én kezemet fogja fogni és mutasson már ő is jól.

2010. márc. 17. 12:49
 5/68 A kérdező kommentje:
Amikor megismertem nem ilyen volt. Színes cuccokba járt akkor. Ezalatt a 2 év alatt váltott át fekete cuccokra. És lelkileg is totál labilis, sokszor sír stb.. Amúgy SZERETEM!! és semmi pénzért nem hagynám el, csak segíteni akarok neki, mert látom hogy ez nem jó! beszélni hiába beszélek vele..:S Nem ismeri el h megváltozott rossz irányba:S
2010. márc. 17. 12:51
 6/68 A kérdező kommentje:
83%os teljesen egyetértek veled:) Én is így szeretném. Én nagyon jó csajnak számítok a suliba, ő meg nem jó pasinak. Amúgy az adottságai megvannak, de az igénytelenség miatt nem látszik:S:S Ha már én adok magamra az ő kedvéért,akkor igazán felvehetne normális ruhákat:S A vásárlással az a baj, h utál vásárolni:S És rocker boltba jár Debrecenben:S Ott veszi a ruháit, és természetesen feketét:S Max. arra kér meg h kísérjem el, de befolyásolni nem tudom:S Vmi ötlet?:S
2010. márc. 17. 12:54
 7/68 anonim ***** válasza:
92%
Ajándékozz neki egy fekete inget,valami legyen´rajta pl kis felirat vagy rávarrás. Menyjetek uszodába szoktasd hozzá a vízhez.Sok sikert!
2010. márc. 17. 12:59
 8/68 A kérdező kommentje:
Amúgy már sok mindent elértem nála:D PL: ne növessze a haját,mert sztem rosszul állna neki. Meg tetkót akart az egész testére..:S És már minden nap borotválkozik( hónalj,arc, ott lennt, mellkas):P, jah és már eljár fodrászhoz nagy nehezen. Ezt mind én értem el. Csak ez az öltözködés nagyon zavaró:S Meg a fürdés:S
2010. márc. 17. 13:00
 9/68 A kérdező kommentje:
A legdurvábbat nem is mondtam: csomószor vett nekem rockos cuccokat (pólót..órát stb...) , de egyszer sem vettem fel, mert sztem nagyon gáz:S Nekm nem a stílusom, nevetségesen nézek ki bennük:S Nekem a csillogós, színes ruhák állnak jól. Nem az ilyen fekete, sportos matt pólók:S:S Sokszor rá is kérdezett h miért nem hordom:S
2010. márc. 17. 13:03
 10/68 anonim ***** válasza:
89%

Akkor először feketékből választass vele jobb szabású csinosabb dolgokat. Csinosan abba is fel tud öltözni, aztán majd bevezeted a színeket. Először sötét kéket, valami frankü mintát stb. és így lehetne haladni.

Ha elkíséred, akkor próbálkozz be ezzel. Ha olyat próbál ami nagyon gáz és nagyon semmilyen, akkor mondd azt neki, hogy jaj szívem, neked olyan jó feneked van, és ebben annyira elveszett, vagy Jani hallod, te olyan jól nézel ki, de ez a póló akkora rajtad mint egy vitorla vászon. Jó hát a póló maga jó, de teljesen elnyom téged, nem látszik, milyen jó alakod van, biztos van itt, amelyikben jobban nézel ki, mert ebben olyan, mintha nem lenne vállad, karod, pocakos lennél, hogy lehet ilyen szabást kiadni, hogy ilyen jó alakkal nem áll jól neked meg ilyenek. Nálunk működött. :))

2010. márc. 17. 13:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!