Miért ilyen igénytelen? Mit tehetnék ellene?
Amúgy az acélbetétessel sincs baj, nekem van, őt is próbáltam rábeszélni, persze nem mindegy mivel veszi fel. Az együttesespóló-bakancs-vagánygyerek vagyok kombó egy bizonyos kor felett nevetséges persze.
Viszont összeteheted a két kezed, ha rászokik az acélbetétesre és nem mondjuk futócipőre. :D
A pasik nem szeretik, ha a lány megakarja változtani őket. Miért ne lehetne rocker, ha azt szereti (az igénytelenséget leszámítva.) Ő is vett neked pólót, nem hordod, mert nem tetszik, te is fogsz neki venni, ő sem fogja hordani, mert nem fog neki tetszeni. Ne akard hipp-hopp megváltoztatni. Először szoktasd rá, h fürödjön rendszeresen, mondjuk együtt veled..vagy menj parfümözd magad, és hívd őt is, fújd be. A pólóitól nem fog könnyen megszabadulni, ezért inkább a nadrággal kezdd. Vegyél neki egy jó farmert, hagyjad, vegye fel a pólóival, aztán majd egy sötét póló, ...és így tovább.
Egyébként, ha az öltözködésedben akarna megváltoztani, te sem szeretnéd, ezért óvatosan kezdj neki. Ne tünjön fel, teljesen átakarod alakítani, mert akkor pá-pá lesz.
Nagyon lassan akarom "átalakítani". Igazából főleg a pólóival van baj, a nadrágok elég jók:D Meg a kabáttal van baj:S Plusz ha megyünk elegáns helyre akkor is eljön szabadidő ruhába:/ Múltkor ezen vesztem össze vele:S
Azon is gondolkodtam hogy őszinte leszek vele. Elmondom hogy ez a bajom, megkérdezem őt is h velem kapcsolatba van e vmi ami zavarja. És akkor ha van én is megváltozok, de akkor cserébe ő is. Szerintetek ez jó?:) Vagy inkább a 'háta' mögött csináljam??
Szia
Légy vele öszinte. Minden kapcsolat alapja az őszinteség. Mond meg neki h mi zavar, hogy mi nem tetszik neked... A háta mögött nem fog menni...
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!