Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ilyen igénytelen? Mit...

Miért ilyen igénytelen? Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve járunk.Nagyon-nagyon szeretem, de van egy dolog ami rettentően zavar. Ő rocker, bár nem hord acélbetétes cuccokat stb.. De szinte mindig feketébe jár,ilyen együtteses pólókba, meg tréning nadrágba. Van olyan hogy 2 napig nem is fürdik..:S És állandóan kopott ruhákba jár, pedig van pénze bőven. Rövid haja van, de sokszor nekem kell elzavarni fodrászhoz, mert már össze vissza áll, és ápolatlan. Már ezekről beszéltem vele. Mondtam neki hogy ez a sok fekete se tesz jót, annyira lehangoló, de mégsem történt semmi változás. Én nem a zenei ízlését kritizálom, hanem hogy igénytelen. És ez nagyon zavar engem. Félek hogy előbb utóbb ez a kapcsolat rovására megy. Segítsetek, mit tehetnék?:S 20L
2010. márc. 17. 12:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
Nem, nem az, egyszerűen 30éves, nagyon nagy, kidolgozott testtel, és zenékből mondjuk az ilyenekre hajlik, de nem ez határozza/határozta meg az öltözködését elsősorban. Így viszont elég nehéz rá jó cuccokat találni, mert minden gyerek méret, nem megy fel, ami mégis, az hülyén áll stb. Ráadásul még jön nekem ezzel a b.uzis emos szöveggel, hát akkor kiakadok, hogy végre egy nadrág, ami rámegy és jól áll neki, és nem divatja múlt és nagypapás és akkor lefikázza.
2010. márc. 17. 14:13
 22/68 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy az acélbetétessel sincs baj, nekem van, őt is próbáltam rábeszélni, persze nem mindegy mivel veszi fel. Az együttesespóló-bakancs-vagánygyerek vagyok kombó egy bizonyos kor felett nevetséges persze.

Viszont összeteheted a két kezed, ha rászokik az acélbetétesre és nem mondjuk futócipőre. :D

2010. márc. 17. 14:14
 23/68 anonim ***** válasza:

A pasik nem szeretik, ha a lány megakarja változtani őket. Miért ne lehetne rocker, ha azt szereti (az igénytelenséget leszámítva.) Ő is vett neked pólót, nem hordod, mert nem tetszik, te is fogsz neki venni, ő sem fogja hordani, mert nem fog neki tetszeni. Ne akard hipp-hopp megváltoztatni. Először szoktasd rá, h fürödjön rendszeresen, mondjuk együtt veled..vagy menj parfümözd magad, és hívd őt is, fújd be. A pólóitól nem fog könnyen megszabadulni, ezért inkább a nadrággal kezdd. Vegyél neki egy jó farmert, hagyjad, vegye fel a pólóival, aztán majd egy sötét póló, ...és így tovább.

Egyébként, ha az öltözködésedben akarna megváltoztani, te sem szeretnéd, ezért óvatosan kezdj neki. Ne tünjön fel, teljesen átakarod alakítani, mert akkor pá-pá lesz.

2010. márc. 17. 14:18
 24/68 A kérdező kommentje:
Én nem akarom h acélbetétest hordjon:S Nekem nem tetszik, de am sztem az neki sem:D
2010. márc. 17. 14:18
 25/68 A kérdező kommentje:

Nagyon lassan akarom "átalakítani". Igazából főleg a pólóival van baj, a nadrágok elég jók:D Meg a kabáttal van baj:S Plusz ha megyünk elegáns helyre akkor is eljön szabadidő ruhába:/ Múltkor ezen vesztem össze vele:S

Azon is gondolkodtam hogy őszinte leszek vele. Elmondom hogy ez a bajom, megkérdezem őt is h velem kapcsolatba van e vmi ami zavarja. És akkor ha van én is megváltozok, de akkor cserébe ő is. Szerintetek ez jó?:) Vagy inkább a 'háta' mögött csináljam??

2010. márc. 17. 14:22
 26/68 A kérdező kommentje:
Valaki segítsen légyszi:) Mit tegyek? Elmondjam vagy a "háta mögött" csináljam?:D
2010. márc. 17. 15:22
 27/68 anonim ***** válasza:

Szia

Légy vele öszinte. Minden kapcsolat alapja az őszinteség. Mond meg neki h mi zavar, hogy mi nem tetszik neked... A háta mögött nem fog menni...

Sok sikert:)

2010. márc. 17. 15:34
 28/68 A kérdező kommentje:
Köszi:) Holnap találkozunk, beszélek vele:) Remélem nem fog szakítani velem:S És kicsit megváltozik:)
2010. márc. 17. 15:47
 29/68 anonim ***** válasza:
jó akkor majd mesélj
2010. márc. 17. 16:50
 30/68 anonim ***** válasza:
89%
neked kéne megváltoznod elsősorban, mert ez szánalmas.
2010. márc. 17. 18:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!