Miért ilyen igénytelen? Mit tehetnék ellene?
fürödjetek együtt, attól megjön a kedve a fürdéshez,
vegyél neki valami csinos söté inget egy hozzá illő csinosabb farmerhez, mond azt , hogy anyád látni akarja őt , vagy mittom én, faterod. egyiküktől biztos tart egy kicsit.
előre nézz ki pár darabot a boltban, és mikor legközelebb VÉLETLENÜL arra jártok és VÉLETLENÜL megtalálod , hogy felpróbálja ... ha akkor nem veszitek meg, már tudod, hogy hogy állt neki, és később megveszed neki, mondván, hogy annyira tetszettél benne, hogy muszály volt.
így nem lesz gáz sem.
így már tudod a póló és a gatya méretét is, és lehet lassan átrendezni a ruhatárát. esetleg szép lassan elcsórhatnád a fekete cuccait, egyesével, hogy ne legyen feltűnő, és akkor hú már kezd apadni a ruhatárat , frissítsünk valamit, ú valami hasonló szexy-t , mint legutóbb. ...
valahogy így csinálnám.
Mond meg neki az őszíntét,és vegyél neki cuccokat.Mond meg te is neki hogyha venni akar valamit neked akkor mit és milyet vegyen.De hogy 2napig nem is fürik?Nem gyégyenli?Beszélj vele.És ha szeret akkor,tuti nem szakít veled!
22/L
Beszéltem vele.:S
Elmondtam hogy zavar ez az egész, mert régen nem ilyen volt. És én a régi "őt" akarom. Meg mondtam hogy ez a sok fekete(csak abban jár) LELKI okoból is van sztem:S De azt mondja nincs semmi, meg kiakadt h öltözködés alapján ítélem meg. De ez nem igaz,én csak annyit kértem h legyen kicsit igényesebb(fürdés, borotvélkozás..), meg elmondtam h zavar ez a sok fekete.:S És totál depressziós lett:S Kitalálta h nem szeretem stb.. Mondtam neki, h nem igaz, mert én szeretem teljes szivemből:) És nem a külső a legfontosabb, de az IS számít. Mert ha eleve ilyennek ismertem volna meg, akkor OKé, de így hogy megváltozott ez így nekem nem OKé:S Na és hoztam fel példát is. Pl. ha híznék 10 kg-t, arra persze azt mondta h akkor nem tetszenék neki... DE hát az is külső. Akkor miért mond ilyeneket?!:O HA nem számít a külső, akkor én is akárhogy néznék ki akkor se szólhatna semmit!! Végülis jól összevesztünk, reggel szinte el sem köszönt tőlem:S Én nem fogok bocsánatot kérni, mert ő is 1000x kért már tőlem olyan dolgot amiben nem értettem egyet ÉS mégis az ő kedvére jártam. Pl féltékeny volt egyik haveromra..és az ő kedvéért nem nagyon dumálok már vele!! Ő meg engem ebbenaz igényesség témában nem ért meg.:S Tegnap mondtam neki, h engem mostmár nem érdekel h mikor fürdik, milyen koszos ruhába jár stb.. csak ne csodálkozzon ha majd nem lesz kedvem vele szexelni!! :S Teljesen kivoltam akadva:S De nem sírtam, visszatartottam:S Meg mondta, h a fekete a kedvenc színe, meg h az az ő igazi éne:S , meg h lázad stb... Ezek olyan gyerekes dolgok:S Mondtam magamban h akkor lázadjon csak, ha ez a hülyeség fontosabb, mint éN. Anyukám szerint is vmi nem stimmel nála, vmi nagy baja lehet:S Jaa és a szobáját is sötétszürkére akarja festeni:O:O Ez már nem normális dolog:S Meg ki az akinek fekete a kedvenc színe?:O A halál, gyász színe:S ? Tanulmányai is romlottak alig tanul:S A szülei eléggé nyomás alatt tartják,sok mindent ki kell könyörögnie:S Amúgy nagyon kedvesek a szülei, de én akkor is így érzem.
Valaki tud tanácsolni h mit csináljak? Nagyon nagy bajban vagyok:S A szüleinek nem szólhatok, az biztos:S Anyukámnak már mondtam, és próbálunk vmit tenni:S
Édes istenem..
Nos nézzük az elejétől..nekem is volt egy diszkós pasim,akinem fürdött napokig,de tényleg,csak fújta magát a pacsulikkal,kb két és fél hét volt a kapcsolatunk..szóval tudom milyen érzés..sosem szexeltünk,főleg mert én mindíg legalább egy hónapot várok,de nem lett volna érdemes..na mind egy..
Én olyan lánynak számítok,akinek nincs igazán stílusa,viszont szoktak lerockerezni,és én mindíg kikérem magamnak,hogy ne,mert nem tartozom egyik stílusba sem..A fekete nekem is a leges legkedvencebb színem a lila után,meg még a pink és a az uw zöld,amit szeretek..de általában a fekete,mert nagyon szrul érzem magam színesebb cuccokban,mintha reflektorral világítanának meg..a lényeg,hogy ő most változik átt azzá,amivé a környezete teszi!Azért lázad,mert nem tetszik neki az emberek viselkedése,nem tetszik neki a világ,nem tetszik a majomkodás,nem tetszik a politika,egyszóval lázad a világ ellen,ami nem csak lelkileg,de testileg is látszódik..nem érzi jól magát..vadulni akar,mert elege lett,hogy nem veszik észre!Ez tuti!Én is ilyen voltam,mikor extrémebben öltözködtem,mert teljesen kissebbségi komplexusom volt..már nincs,de a ruhatár nem sokat változott! :D
Én a te helyedben Biztos,hogy nem akadályoznám meg a ruházatában,mert neki most erre van szüksége!Sajnos,ha neked nem tetszik a "megjelenése" akkor vagy eltűröd,és egy idő után megszokod,vagy keresel magadnak egy kirakatpasit,csak azt nem biztos,hogy szeretni fogod..sajna a változás mindenkit elér,(egyszer talán engem is) vagy úszol az árral,vagy kiszálsz a kapcsolatból..nem hiszem,hogy jót tesz a kis lelkének,ha most ráerőlteted a neked tetsző ruhákat,pont most,ezzel csak megutál.Ha ennyire sokat jelent a kinézete,akkor inkább szakíts vele.Bár én nem tenném..A fürdésre meg tényleg vedd rá,mond meg,hogy az ilyenek miatt nézik le a rockereket,hogy nem fürödnek!Az ilyesmi általában beválik,és tisztálkodni fog rendesen,legalább a rockereket tisztelje meg ennyivel..ha meg szakadt,akkor vegyél neki a rockerboltból újat,és az neki is,és neked is meg fog felelni!A fekete meg ne legyen számodra se lehangoló,mert igazán elegáns,és komoly tud lenni benne az ember,főleg,ha egy ingről beszélünk..vedd rá,hogy hordjon fekete bőrgatyát,veszkócsizmával,és nem fog kinézni úgy,mint egy csöves..de ha neki ez sem felel meg,akkor nehogy erőszakos legyél,mert megsérted..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!